Ja det er ikke så meget jeg får skrevet her i bloggen for tiden. Synes ikke rigtig at der er noget at skrive om.

Jeg døjer meget med hjemve. Min juleferie hjemme hos de gamle var simpelthen så fantastisk at jeg ville have ønsket at jeg bare kunne blive hos dem. Jeg husker ikke hvornår jeg har haft det så hyggeligt sammen med mine forældre. Hver eneste aften så vi Harry Potter sammen. Vi hyggede os sammen i nytårsaften. Juleaftenen var osse vildt hyggeligt.
At være sammen med resten af familien var osse dejligt. Det var dejligt at se mine søstre, min svigerbror og ikke mindst min lille niece.

Jeg nød osse at jeg fik mulighed for at mødes med en veninde på cafe og bare snakke om løst og fast. Jeg nød at besøge en veninde i langbortistan (ja Jylland er langt væk!) og overnatte hos hende.

Jeg nød virkelig al den kvalitetstid med dem der står mig kært.
Jeg glæder mig til at komme hjem og se familie i 4 dage om 1 måned. Og så glæder jeg mig til at komme hjem for real når skolen er færdig.

Det er lidt ærgerligt at jeg skal have det sådan her på mit sidste semester her på Gallaudet. Jeg håber mit humør vender lidt når foråret snart kommer.
Håber osse at den lille getaway til Jamaica bliver godt for mit sind. Jeg er jo All in for rejser til eksotiske steder.

Nå men. Tænkte bare at jeg ville skrive det her så i bedre kan forstå at jeg ikke har haft så meget at skrive om.

Kategorier: TravelsWhat I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.