(English??? Scroll DOWN)

Kig ikke på billeder af din kære familie og specielt din smukke niece/guddatter når du ikke bare lige kan cykle eller tage toget hjem til dem, bare for en stund…. Især ikke når der “stadig” er 1 måned tilbage til du kommer hjem…
Sad lige og kiggede billeder igennem, hvor jeg så kom til julen og barnedåben.. Pludselig var det noget der trykkede på brystet… Savnet… Jeg er godt nok glad for at der “kun” er en måned tilbage, før jeg kommer hjem og bliver der længere end blot 3-4 uger eller endnu værre, kun 4 dage!

Nå men, tænkte lige jeg skulle give lyd fra mig.. Er STADIG i live med min flotte edderkoppebid.. Er ligefrem stolt af den og viser den frem til alle.

Jeg glæder mig til at skolen er overstået og ferien starter.. For jeg skal blive her med mine 2 søde veninder og tager til Texas med dem inden snuden vender mod Danmark. Emma bor jo i USA, så det er bare med at få det bedste ud af den sidste tid vi har sammen. Hvem ved hvornår vi ses igen? Øv.. Bliver helt vemodig igen… Man kan da heller ikke få alt. Men jeg håber hvert fald at jeg en dag får overbevist hende at hun hører til Europa og at hun skulle tage og flytte HELE hendes familie med til Europa..

Nå men i nattens mulm og mørke sad jeg og legede med Sofus (min macbook vel at mærke) og fandt ud at at jeg har iWeb.. Vidste egentlig godt at jeg havde den, men har bare aldrig haft god tid nok til at faktisk se hvad det er for noget. Jeg må sige at jeg indtil videre er imponeret.. Tog ingen tid at krerere en website med flere sider og alt det der. Men det burde ikke komme som overraskelse når man udemærket kender Steve Jobs filosofi om at holde alt simpelt.
Jeg ku godt finde på at lege videre med den og eventuelt ændre det til min website. Men jeg er dog glad for min wordpress blog, så jeg tror jeg ku finde på at integrere denne blog til den website jeg hurtigt krererede på iWeb og så er fotoalbum, om mig, velkommen og alt det der fis plus bloggen i en website istedet for den jeg har nu.. Måske noget jeg kan kigge på og overveje som en midlertidig løsning indtil ITU lærer mig hvordan man laver fede websites fra bunden af. Nåmen, så har jeg da et sjovt projekt at bruge al min tid på, på de dage hvor jeg keder mig ihjel fordi jeg er den eneste person i Danmark der har ferie!

Tror nok det er nok snak for nu.. Laters.

English:
Don’t look at pictures of your family and especially NOT of your beautiful niece/goddaughter when you can’t just jump on the bike or train to see them just for awhile. Especially not when there “still” are a month left until you’re homebound…
Just looked through my pictures and then I came to those from xmas and my niece’s christening. Suddenly I got a heavy feeling in my chest. The missing.. I’m glad that there’s “only” 1 month left until I’m back home and this time I’m gonna stay longer than just a few weeks or even worse – just few days..

Well, just thought I should say hello… I’m STILL alive with my very pretty spider bite. I’m almost proud of it and show it off to everyone.

I’m looking forward for the school to finish and the break to start. Cos I’m staying here with my sweet friends for another week at Gally, and then to Texas before I’m headed home. Emma lives in USA, and who knows when I will see her again!? Darn.. Just got all sad again.. You can’t get everything you want. I’m still trying to convince Emma that she belongs to Europe and that she should move her and her whole family to Europe! Guess it’s too much to hope for?

Well, now that it’s dark and quiet I was playing with Sofus (my macbook to be clear…) when I found out that I have iWeb. Now now, I actually knew that I have iWeb.. I just never had time enough to sit down and look at it. Until now I can say that I’m positively surprise of how easy it was to create a new website with content and photo albums.. But it has always been Steve Jobs’ philosophy to keep everything simple so people wouldn’t get headache over stuff like technology… I think I could use iWeb as a temporary solution for my website until I learn everything about developing a pretty badass website at IT University. But for now I like my blog design, although it’s a design from WordPress. Maybe I could create a website with iWeb and integrate wordpress into it instead of using the blog which iWeb has. Well fun project for the long boring days that will be waiting me in Denmark until because I’m the only person in Denmark who have summerbreak already.

Well, think it’s enough talk for now. Laters.

Kategorier: What I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.