Når man får sovet 11 timer, har man enten kolosal enorm meget energi eller man ligner en der lige er stået op fra døden..

Det førstenævnte passer meget godt på mig idag.. Simpelthen måtte jeg gå i seng kl 20 igår fordi jeg ikke kunne holde øjnene oppe længere.. Vågnede kl 3.30 og følte mig temmelig udhvilet.. men jeg kan altså altid sove liiiiidt mere.. Så vågnede kl 7, og følte mig træt.. (Note til mig selv: Næste gang står jeg op og gør rent i stedet!)

Men det medførte altså til at jeg var glad og frisk og munter idag.. Synes selv jeg sagde mange sjove ting (det betyder ikke at andre synes det var ligeså sjovt som jeg synes.. mhm..)

Efter arbejdet plejer jeg at være så tvær og bitter at jeg bare ræser hjemad. Men ikke idag.. Idag nød en en kortere cykeltur ved siden af søerne for så at nå til nørrebrogade, for at se de forskellige forretninger nærmere.. Det var så hyggeligt, og mit eget selskab var fremragende, eftersom jeg var så glad.

Det er at være vildt overskudsagtig for mit vedkommende.. Ovenikøbet har jeg løbet 3 km, og taget en runde med vægtmaskinerne. Dejlig dag, og nu har jeg fri fra job og skal hjem og have noget sundt ædelse.. Så er dagen fuldkommen..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.