I denne omgang har jeg valgt at sammenstykke alle mine tweets og instagram billeder fra de sidste 2 uger til en collage, eftersom jeg godt nok ikke føler, at der er sket det vilde, at det bare skal dokumenteres (i så fald føler jeg at det ville være for dagbogsagtig. Går ikke).. Siden sidst: Flyttede fra frygtelig hostel til rolig hostel. Indhentede søvn som alligevel var voldsomt ødelagt efter frygtelig fest hostel. Mødtes med Catherine (min nuværende housemate) og hendes 3 veninder til fødselsdagsbrunch (Yes, it’s a thing here too!). Blev inviteret til Liz’ master class’ Art Exhibition, så voldsomt mærkeligt kunst men fascinerende (det er vist det contemporary art er… Så fik jeg lært det). Flyttede hos Catherine igår og fik mit HELT eget værelse med en HERLIG seng! Ja caps lock er nødvendigt! Det er skønt. Idag var jeg til Welcome Hour hos Study Abroad kontoret! Fedt! Og med tolk.. Meget ivrig efter at hjælpe, indeed! Sidst men ikke mindst, købte min mest lækre cykel nogensinde! Den er rød! Total match til Swinburne! Og kostede mig sølle 1250 kr! fuck yes! Nå men collage efter det engelske oversættelse.

For this time I decided to just make a collage of the tweets and instagram pictures from the last 2 weeks, since I don’t feel like writing a diary-like post where I explain what I did day to day. So since last time: Moved from the horrible hostel to a calmer hostel. Catched up my sleep. My sleep rhythm was ruined anyway after that horrible party hostel. Met Catherine and her 3 friends for a birthday brunch (yes, it’s a thing here too!). Got invited to Liz’ master class art exhibition, tripping but fascinating (that’s what contemporary art is, I learned…). Moved in to Catherine’s house yesterday and got my OWN goddamn room with a GREAT bed (yes, caps lock very much needed here) It’s so brilliant. Today went to Welcome Hour at the Study Abroad office. Neat. And with interpreter. Very eager to help indeed. And the best that happened since I arrived was the awesome red bike I bought for only A$249. The colour match Swinburne Uni! Fuck yeah! Well. Now: Collage below.

Click on the photo for a bigger one (if your computer got a zoom feature…… If yours don’t have…. Just get a bloody mac already!

Collage 2 weeks

Kategorier: AustraliaTravels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.