(English? Scroll down until you find a word/sentences/paragraphs/whatever you understand)

photo

Synes efterhånden det er hvert eneste gang jeg endelig skriver her på bloggen, at det starter med hvor lang tid der er gået siden sidst? Men denne gang er det vist seriøst voldsomt meget længe siden.. Det er 5 måneder minus en dag siden jeg skrev det sidste indlæg… Og jeg skal da love for, at der er rigtig mange der har rykket mig for et indlæg her på bloggen… Folk vil gerne vide hvad fanden jeg laver her i Australien…

Men helt ærligt.. Sidst jeg skrev (det vil sige den 23 august 2013) havde jeg nærmest ikke et liv… Blot en uge senere vendte det hele sig på hovedet og jeg havde fandme svært ved at følge med selv.. Så kunne slet ikke overskue det der med at skrive her i bloggen… Istedet er det blevet til nogle hyggelige webcam samtaler med folk (især med familien… Fatter simpelthen ikke hvordan jeg klarede 2 år på Gallaudet uden at se min familie face to face i ny og næ?! Det forbliver vist et mysterie!)…
Nå tilbage til det der med at mit liv her pludselig var forandret.. Lidt længere historie, men prøver at gøre den kort… Jeg fik venner… Ja, det er nok forklaringen.. Det betød så at jeg hver weekend havde travlt med at være social og i ugedagene havde travlt med at følge med i skolen.. Jeg må indrømme at skolen kom lidt i baggrunden, men heldigvis endte det ikke SÅ galt.. Nej, set i bakspejlet er jeg faktisk mere end tilfreds.. Ingen 2 taller eller dumpe karakterer.. Så er det da okay.

Nåe ja, flyttede også.. Sørgede for at de 2 gutter der fyldte i det hus jeg gerne ville bo i, fandt et andet sted at bo i.. Smart strategi.. Så nu bor jeg med James, cool fyr! Huset er dejligt lyst, mit værelse er dejligt stort og lyst og beliggenheden er fantastisk i forhold til mit universitet.. Nu skal jeg blot cykle 15 min for at komme derud fremfor at tage tram (sporvogn) og tog (de kalder det tog, men toget kalder sig selv metro, wtf?!) som kan tage op til halvanden time! Så ja alt er bi bi..

Men jeg har da været lidt omkring, altså udenfor Melbourne. Blandt andet nåede jeg at kede mig for voldsomt på en “øde” ø kaldet Magnetic Island (tip: Tag kun derhen på dagtur… Drop alle tanker om den der såkaldte Ø ferie!).. I panik og kedsomhed bestilte jeg en sejltur ud til Great Barrier Reef.. Dagen før jeg skulle ud og sejle opdagede jeg altså at havnen lå ca 8 timer fra Magnetic Island.. Endnu en gang panik og skældud til receptionen over ikke gøre det klart for mig at båden sejlede fra Cairns og IKKE den sk*de Ø, da jeg bestilte turen, endte jeg i Cairns kl 6.3o om morgenen dagen efter (Greyhound… Bedst i sidste øjeblik!) og skyndte mig hen til hostellet for at smide sagerne og så skride hen til havnen, hvor jeg hoppe på båden.. Det var det hele værd! Man kan IKKE rejse til Australien uden at se Great Barrier Reef..

Og så var Frede her i Juleferien (kun en brøkdel af min ferie faktisk… Jeg ferierer fra 19 nov frem til 4 marts… Misundelig?)… Fik vist Frede hvorfor jeg har haft så travlt med livet her i Melbourne. Han kunne godt forstå hvorfor jeg har haft så travlt…

Og ja.. Nu sidder jeg her og nyder at der er ro på.. Alle er begyndt på arbejde og jeg har tid til mig selv.. Også tid til at kede mig.. Nok til at jeg begynder at få kløe i fingrene efter at skrible et eller andet ned.. For tiden tæller jeg dagene til mine forældre kommer til Australien.. Det er først nu hvor jeg ved at de kommer snart at jeg faktisk kan mærke at jeg savner dem vanvittigt meget.. 3 uger rundt i Australien med dem, mon ikke det lige er nok til at jeg ikke savner dem alt for meget resten af tiden her i Australien?

Desuden er jeg lidt træt af mig selv – har et lækkert spejlreflekskamera, men den har sq kun samlet støv (med undtagelsen da jeg var på efterårsferie) mens jeg har været her..
Så jeg har 4 mål her i 2014:
– Blogge bare lidt mer?
– Løbe lidt mer? (helst meget mer)
– Fotografere lidt mer? (helst fra min DSLR og ikke iPhone! Medmindre jeg får den der 5s’er? Bedre kvali? NEJ!)
– Være lidt mere flittig i skolen?

2014 står i selvdisciplinens tegn for mig!

Ps. Er vi stadig venner, selvom jeg ikke har blogget i evigheder? Be be?

English

It feels like everytime I finally post something here on the blog, that I start with saying how long time since I posted last time? But honesty.. This time it has been really, I mean, really really really long time since the last post. 5 months minus one day… And I gotta say that I have been reminded of my doing something about that blog by many people.. Apparently people want to know what the fuck I’m doing here in Australia?!

But honesty.. Last time I posted here (meaning 23th of August 2013) I didn’t really had a life.. Just a week later it all turned around and I had a hard time following the page myself! So blogging? How, when even I couldn’t keep up with myself?

Instead I made sure to take some time to talk with people on FaceTime and Skype.. Probably mostly my family! I simply don’t understand how I made it through 2 years at Gallaudet without talking to my family face to face on somehow a regular basis? That’s probably going to stay a mystery to me!
Well, back to that thing with life turned all around… Sort of a long story.. But long story short, I got friends.. Yeah, that’s the best explanation I can come up with. That meant that my weekends was dedicated to that social life and the weekdays was dedicated to try keep up with the school. I got to admit that the school thingy somehow was just a tiny bit prioritied low. Very low.. But fortunately it didn’t end bad! No failing and no too shitty grades.. Considering my effort last semester I’m very happy with my grades.

Oh yeah… Spent some time moving to another house too… Made sure that the 2 guys that occupied the room I wanted found another place to live at, and then I moved in.. Definitely not a bad strategy.. So now I live with James, cool guy! The house is comfortably big, my own room is big and bright, the location is great  and so close to my university – now it’s only 15 mins ride on bike to Uni, heck yeah! Compared to tram and train everyday taking up to 3 hours a day forth and back.. So yeah, it’s pretty good! Got bloody lucky..

I have been around too, you know, outside of Melbourne.. Among other I was a trip to an island, called Magnetic island, where I was almost bored to death! Tip: Only go there on a day trip! Forget all about staying there with that imagination of a relaxing island holiday! So I was in panic on day 3 and booked myself on a boat that would leave on thursday of that week which would take me to the Great Barrier Reef. Only to realise the day before where the boat was taking off from.. Cairns.. 8 hours from where I stood! Then it was all panic and swearing at the reception personel about not making it clear for me and all, I ended up in Cairns next morning 6.30 after riding on Greyhound all the night, only to rush to my hostel to drop off my stuff and rush to the pier where the boat would take off 8am. I made it and it was bloody worth it! Fell in love with Cairns too!
Note to you who plans to go to Aussie land: You can not travel in Australia without actually seeing the Great Barrier Reef!

Then Frede (Friend of mine from Denmark) was here on Xmas holiday (which only is a fraction of my total holiday which was/is from 19th of November 2013 to 4rd of march 2014, jealous much?) Showed Frede why I have been so bloody busy with my life here in Melbourne.. He understood why…

Now I’m sitting here, most of my friends are back to work and I finally have time to myself.. And also time to be bored. Bored enough that I actually started to get that itch for writing something.. At the moment I’m also counting the days till my parents arrive here… Just when I know how soon they will be here, I realise that I actually miss them more than I thought.. 3 weeks with them around in Australia should do it, so I hopefully won’t miss them too much the rest of the time I’m here in Australia..

Beside, I’m getting a bit tired of myself.. I have a damn hot DSLR camera, but the only thing it has done here in Australia is to collect dust (except from when I was on my semester break in Magnetic island)…
So for 2014 I’ve got 4 goals..
– Blogging a tiny bit more?
– Run a bit more? (Would prefer if it was a lot more!)
– Do some bit more photographing? (And that would be from the DSLR camera and not iPhone.. Maybe if I got 5s?! NO! Stop!)
– Study a bit more?

So 2014 is all about self-discipline for me!

BTW… Are we still friends, even though I haven’t blogged forever? Pretty please?


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Kaarina Huovinen på Facebook · 21. januar 2014 kl. 19:45

I

Lotte · 21. januar 2014 kl. 21:28

Du er tilgivet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.