Med fodselsdagen. Du har vist ikke vaeret sod iaar, for det regner.

Man ser denne citat overalt paa Facebook. Alle bruger det. Ingen variationer. Jeg siger ikke at jeg er bedre, for det er jeg ikke.

Men jeg synes det er blevet saa klicheagtig. Er vi danskere reduceret til vejret kun? Er vi ikke i stand til at udvikle os fra bornestatusen? For den saetning blev jo sagt for at drille born, ikke? En smart og fiks maade at faa born til at opfore sig ordentligt. Ligesom den der med “hvis du ikke er sod faar du ingen julegaver af julemanden iaar” saa sker det at born retter sig op og smiler uskyldigt og husker sig selv paa at vaere god og sod. Effekten varer dog bare kun et par timer, for som barn er det lidt sjovere at lave ballade end at vaere from.

Anyway, synes det er interessant at alt hvad der sker i vores liv er for det meste relateret til vejret. “goddag, dejlig vejr idag” eller en status opdatering paa Facebook om at vejret virkelig stinker Idag og alle kommenterer at de virkelig er enig med dig.
Er der nogle der er saa uheldig at have fodselsdag samme dag skal de nok faa skylden for lortevejret. Der er ikke nogen tvivl om det. Man ved det selv.. Uundgaaeligt.

Maaske er det bare mig der har faaet et andet syn paa vejr eftersom det er det samme her hvert eneste dag: Hedt. Regn: juhu saa er det koligere. Interessant syn ikk’? 😉


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.