Jeg tror jeg vil fortsaette stilen lidt endnu.. Jeg finder det ret underholdende at tage billeder i lobet af dagen for saa at smide dem ind i bloggen… Er det for kedeligt eller er jeg en kolosalenorm daarlig fotograf og er bedre til at skrive om mine oplevelser, saa sig til og jeg vender tilbage til skrive-mode.. Ikke at jeg har noget imod det, jeg elsker det skam.. Det er bare sjovt med noget anderledes til en afveksling..

Naa men allerforst synes jeg lige I skal se hvor jeg sover.. (Verdens bedste seng, naest efter min egen…)

Min seng
Min seng

Den er bare saa laekker.. I ser rodet ikke? Det er praecis saadan det skal vaere for at jeg kan fole mig hjemme… Taenk jer; ingen ufrivillig opvaagen fordi ens arm sover eller fordi at brystet gor ondt som folge af en 2 cm tyk seng.. Taeppen er jeg osse taknemmelig, men det har ikke vaeret noget problem at holde varmen i sengen, eftersom jeg har en Haglof sovepose der kan holde mig varm helt ned til 7 grader.. Saa..

Naa men.. Det var sengen.. Jeg kom op kl 12 idag.. Maaske kan jeg komme op kl 11 imorgen?? mhmm Skridt for skridt ikk?
Jeg fandt ud af paa nettet at ambassaden (pas afdelingen naturligvis) har aabent mellem kl et-eller-andet-hvilket-ikke-var-vigtigt-da-klokken-var-over-den-tidsrum og saa mellem kl 13 og 15.. Undersogte paa nettet hvor jeg i alverden kunne finde den.. Fandt ud af den ikke laa saa langt fra min hostel (afstande paa kort er bedrageriske maatte jeg sande…)

De stakler!!
De stakler!!

Paa vej til ambassade stodte jeg ind i det her.. Jeg ved ikke hvorfor, fisk er jo fisk og de er klamme, men alligevel kunne jeg ikke lade vaer med at taenke; ‘det var dog meget lidt plads og lidt vand.. Der bliver ikke lang leve tid for dem…’ DYREPLAGERI, ring efter dyrepolitiet…

Aegte Businessgade i Bangkok
Aegte Businessgade i Bangkok

Taenk jer, gaden var 4-sporet hver side.. Crazy!! Har vi saadan en gade i DK??

Kongelig Dansk Ambassade

Kongelig Dansk Ambassade
Ja, ambassaden.. Bliver lidt sur naar jeg kigger paa den. Brugte mindst 1 time paa at finde den og gik forbi den 1 gang.. Hallo, hvor er de store danske flag hva’? Mine ben er omme nu.. Saa det er ensbetydende med at jeg har gaaet mindst 20 km.. (Ja, mener skam jeg er i topform..)

 

Flaget - emotionelt ojeblik

Dannebrog – emotionelt ojeblik

En gang dansker – altid dansker.. Maatte lige knipse den danske flag for at illustrere at jeg stod paa dansk grund.. Der var ikke et oje tort.. Fik talt dansk.. Det har jeg ikke gjort i evigheder.. 2 maaneder og 11 dage for at vaere praecis..
Resultatet var at jeg skulle have haft pasfotos med (hvorfor taenkte jeg ikke paa det? Logik, dame..) Fik udfyldt en ansigning og besked paa at jeg skulle betale 1125 danske kroner, omregnet til baht noget med 7-8000 baht.. Oh.. Beklager, kan i tage mastercard? (jeg skal osse bestille en hel ny pas, eftersom jeg stadig mangler 4 lande endnu og der er kun 3 sider at stemple paa i den midlertidige pas)
– Kun kontanter?? Jasaa, jeg kan ikke haeve paa mastercardet, hvad gor jeg saa?
– jasaa? ‘skriver en sms til far med kontonummer til ambassadens konto og beder paent om at overfore dem idag..’
– Lover hojt og hellig at jeg passer godt paa min politirapport (det viser sig at jeg skal til immigrationskontoret naar jeg har faaet den midlertidige pas – det stopper bare aldrig…)
Skal tilbage dertil imorgen med 2 spritnye pasfotos.. Saa ingen sightseeing imorgen til damen her..

Se bare, jeg ser helt faerdig ud.. Varmen er osse medvirkende aarsag.. Har i det paa den samme maade i DK?? (Griner lumsk)

Med saa haardt arbejde idag har jeg fortjent lidt forbudte sager..

McDonalds...!
McDonalds…!
I undrer jer slet ikke hvis jeg siger at jeg spiser aldrig aldrig mere McDonalds naar jeg kommer hjem.. Jeg plager aldrig aldrig mere mor og far om McDonalds naar vi korer i bil fra KBH (Hov, det er jeg allerede stoppet med…)
Med tanke til at jeg skal have tage pasfoto blev jeg helt skraemt.. Har i set hvordan jeg ser ud? Jeg ligner noget katten har slaebt ind.. Skal det vaere paa min – MIN – pas i 10 AAR?? Naeh nej.. Det kunne ikke gaa… Saa derfor:
Tadaaaa

Tadaaaa

Blev jeg klippet og farvet.. Betalte ca 200 kr for det.. Det gor naesten ondt at det hele er saa billigt.. Men anyway, lyshaar aera’en er ovre, jeg er atter tilbage til det morkhaarede look.. Stadig kort, haar vokser ikke saa hurtigt, men jeg tror at jeg kan lide det kort.. Vi ser hvad jeg synes om 1 aar..
(Se venligst bort fra at frisuren ser underlig ud, jeg sveder lissom, ik’? Der er 30 grader her i Bangkok og en fugtighed paa mindst 100%, ingens haar ville kunne blive ordentlig siddende overhoved – jeg er dermed undskyldt)
Aftensmadtid.. Hvad vaelger jeg? Som sagt jeg har et problem med Asiatisk mad, saa som det mest naturlige soger jeg straks efter det velkendte vestlige mad (ved godt jeg burde at udvide min horisont, men venter til imorgen..)
SUBWAY.. :D

SUBWAY.. 😀

Har jeg fortalt jer hvor meget jeg elsker Tunsandwich?? Nej? Saa meget at jeg naar at spise halvdelen inden jeg kan finde kameraet for at knipse det, og saa spise resten i en ruf… Taste like a piece from heaven…
Paa hjemvejen stodte jeg over disse:

Snublede over en marked.. Synd (maaske heldigt??) at jeg ikke havde penge nok..

Snublede over en marked.. Synd (maaske heldigt??) at jeg ikke havde penge nok..
Game over
Katrine, jeg taenker paa dig.. 🙂
Hund
Jeg vil aldrig kunne hade disse nuttede bastarder.. Prov engang at se denne hund.. Jeg fik helt lyst til at tage den med mig.. Men den er sikkert Loppebefaengt..
Naa det var billederne fra idag.. Haaber I nyder det ligesaa meget som jeg nyder det. (jeg grinte af mig selv mindst 10 gange mens jeg skrev denne blog.. Jeg synes simpelthen at jeg er saa morsom.. Jeg har det sikkert fra far.. Giver det mening??)
Nu tror jeg det er tid til denne:

The Other Queen - skulle lige prove en anden boggenre end fantasy..

The Other Queen – Ville lige prove en anden boggenre end fantasy..
Det er den samme forfatter der har skrevet bogen: The Other Boleyn Girl.. Elskede filmen, fandt desvaerre ikke bogen, saa slaar mig til taals med denne bog.. 🙂
Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Isabel maria · 12. november 2009 kl. 02:56

Din new look med mørkefarve ser FLOT ud, lige min smag 🙂 Det passer godt til dig, synes jeg… Billeder ser spændende ud, følte mig som at jeg var i Bangkok når jeg ser billeder 🙂 Tak for kigget og læst, Sofie!

Katrine Heilmann · 18. november 2009 kl. 12:06

Det var da ikke særlig pænt sagt om Jens – jeg sladre! Jeg er sikker på at han vil udtænke et “når du-åbnerdøren-får-du-vand-i-hovedet-system” til næste gang du kommer hjem til os:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.