Pivedronningen, ja det er mig..

Jeg blev vaccineret for nu 2 dage siden og jeg synes stadig det gør ondt.
Det ikke engang løgn, jeg vågner skam om natten med de mest utålelige smerter(måske fordi jeg i søvne har valgt at lægge mig på den smertelige side) Men ikke desto mindre giver jeg mig lov til at pive og stønne over det. Smertelig affære..!

Men har haft 2 dejlige fridage.. Hvad jeg havde af planer er de blevet forkastet til fordel for sofaen og min hemmelige kærlighed.. (Så strammer i den, har ikke fundet en ny, blot genfundet Harry Potter bøgerne.)

Jeg kan meddele at det har givet mig en dårlig samvittighed, sådan som min lejlighed ser ud nu (ja den er i det hvad jeg kalder for undtagelsestilstand) og jeg er pænt begyndt at overveje om jeg ikke skulle gøre noget ved sagen.. (det er ikke blevet til meget andet end overvejelse endnu)

Måske det ville hjælpe hvis jeg lukkede bogen, lagde computeren fra mig (Yæs, på gulvet, for sofabordet er fyldt med bras) og rejste mig op og begyndte at overveje hvor jeg skulle starte..

Tror jeg vil lade det komme på en prøve.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.