Ingen hemmelighed at min hemmelige kærlighed er Harry Potter serien (tænker skam på bøgerne)
Evig og altid kan jeg læse hele serien igen og igen..

Man skulle tro at med sådan en stor kærlighed til Harry Potter bøgerne burde jeg elske filmene osse..

MEN DET GØR JEG IKKE
Kan påstå at Harry Potter filmene er mit værste forhold..

Charly (min kære barndomsven) har fået lov til mærke hvor meget jeg ligefrem foragter filmene.. Under hele filmen i biografen må Charly lægge skulder til min dasken og øjne til mit brok over at det er helt helt forkert i forhold til bogen.

Ligeledes fik Astrid det at mærke igår, da vi så 3’eren og 5’eren. Vitali måtte endda spørge om vi (nok mest mig) kun så filmen for at kritisere den.

Men jeg kan simpelthen ikke tåle at se at de laver om på historien.. Det er okay at de ikke kan få det hele med, men så skal de fandme heller ikke lave om i den kronologiske rækkefølge..!

DET ER UTÅLELIGT

Og dog glæder jeg mig alligevel til at se Harry Potter nr 6 i biografen. (Måske glæder jeg mig bare til at rakke den ned)

Astrid er nok blevet skræmt væk fra at se den sammen med mig, så jeg må håbe at hvert fald Charly gider at lægge skulder og øjne til kritikken..

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.