NÅR MAN ER FULD

Alle kender garanteret til dette faktum. Man er uovervindelig når man har fået noget indenbords. Måtte jeg sande både idag og igår.

Jeg, frk. uovervindelig, erklærede igår at jeg da helt klart ville være i stand til at løbe hele 5 søer idag.. Ja pyyyyt med om jeg har drukket en smule.. Jeg kan alt (vistnok kun når jeg er sådan lidt fuld)

Men da jeg vågnede idag, var det første jeg tænkte (nej det var ikke noget i stil med: Heldigt at jeg lige vågnede nu, ellers kom jeg temmelig for sent til arbejdet): Det var såmænd på Christina og Britt som jeg har lavet denne delvise aftale om løb.
Jeg kunne umiddelbart ikke se hvordan jeg skulle få min ret fordrukne krop med rundt om søerne.

Så nu sidder jeg på arbejdet og håååber på at få en sms fra Britt om at hun ikke gider at løbe idag. Ellers må jeg krybe til korset og indrømme at jeg meget hellere vil tilbringe tiden efter arbejdet med en ordentlig pizza (den med tomat, ost, friske tomater, rucola og pesto. Intet er bedre end dette!!) måske en gang Bruchetta (med masser af hvidløg, så man rigtig kan føle sig charmerende med hvidløgsånde.. Men har sq ikke en kæreste, så det er jeg ligeglad med) eller pommesfrites med salt.. MUMS

Nu vil jeg slæbe mig igennem HELE 4 timers arbejde (heldigvis har jeg Harry Potter som selskab) og tænke tilbage på en fed fed bytur.

Jeg fortryder slet ikke at jeg drog i byen igår, det er 4 timers kedsommelig arbejde værd!! (og det siger altså meget!!)

Kategorier: Party

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.