Jeg tror det er ved at hore under kategorien: mission impossible.
Jeg er hermed overbevist om at jeg har bevist min uheldighed videnskabeligt.
Ikke engang tale måden: 3 gang er lykkens gang fungerer her.

Igen tog jeg hen til ambassaden uden frugtbart resultat. Det er ved at blive haablost irriterende.
Endnu vaerre, sikkerhedsmanden kan genkende mig og smiler stort med en glad vinken. Ikke fordi at jeg ikke kan lade vaer med at smile over det. Men hvis det hele skulle vaere rigtigt, skulle jeg have glemt ham idag, fordi det hele gik som det skulle fra dag 1. Det samme gaelder ham. Nu er jeg sikker paa at han husker mig til sin dod.
“hende den danske pige der blev ved med at komme tilbage” og saa ryster han paa hovedet og siger: “Danskere altsaa” samtidig med at han vender ojnene op.
Suk.

Jeg haaber at det kun er det jeg har besvaer med. Jeg ser gerne at jeg faar min visa idag, for det er smaat begyndt at stramme med pengene.
Hvis jeg vil ud og se noget kraever det penge. Min guidebog har skam anbefalet alternativer for virkelig fattige backpackere. Men det inkluderer altsaa besog i antik forretninger og det tror jeg ikke jeg gider.

Lige nu er det jeg har brug for en der vil kramme mig og sige: “Ja Sofie. Livet er virkelig uretfaerdigt mod dig.”

Ynkeligt? JA!

Jeg tror bare jeg gemmer mig i min seng indtil humoret vender tilbage. Naturligvis med regelmaessige besog hos receptionen for at sporge om Posten er kommet.
Ankommer dankortet skal i bare se lojer.!!!!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.