Fredag d. 13 har pludselig faaet en betydning i mit liv!
Jeg har aldrig troet paa at dagen virkelig bringer uheld.

Men det har den gjort i stor STOR stil idag.
Liste over uheldige haendelser idag:
1. Ingen pas.
2. Pludselig diaré
3. 3 maaneders mails forsvundet fra min mailbox
4. Ingen dankort med Posten.
5. MSN vil ikke lade mig connecte til mine kontaktpersoner i MSN.

Disse 5 grunde er mere end rigelig til at jeg gemmer mig i sengen resten af dagen!!!
For taenk nu hvis det bliver endnu vaerre!?

Kategorier: I don't want!Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.