Fredag d. 13 er overstaaet og jeg er stadig i live og i langt bedre humor.. Det hjalp saamaend at gemme sig i sengen i haab om at dagen snart ville vaere ovre.

Men jeg er kun et menneske, og jeg har menneskelige basale behov som mad.. Saa omkring kl 20 sneg jeg mig ud i haab om at dagen ikke havde set mig dukke op fra mit skjul.. Alt gik godt indtil jeg sad i restauranten og spise min meget billige pizza (Ikke saa underligt at den var billigt, for den var virkelig lille.. Ikke nok til at give folelsen af at vaere maet, men nok til at fjerne sulten). Da formaaede jeg at bide min tunge saa haardt at den begyndte at blode.. Og det gjorde  saa ondt at jeg formaaede at bande hojlydt!! Var godt sur bagefter..

Men det er slut nu.. Kl er over midnat saa det er d. 14. november nu.. Og humoret er steget mange grader..
Saa i takt med at humoret steg, kunne jeg straks overskue at planlaegge mine naeste 2 dage der absolut ikke involverer besog hos Ambassaden..
Imorgen har jeg planlagt at besoge en udendors swimmingpool og faa lidt D vitaminer og lidt koldt vand paa kroppen..

Sondage er altid kedelige og deprimerende, saa derfor har jeg besluttet mig for at den ultimative sightseeing skal ske den dag..
Folgende er paa programmet:

  • Grand Palace – Noget med stor buddhistisk tempel.. Det er Bangkoks sightseeing nr 1.. Saa jeg kan ikke tillade mig at vaere i bangkok uden at have set det.
  • Wat Arun (Temple of the Dawn) Naar jeg alligevel skal se en tempel, kan jeg ligesaa godt lobe linien ud og se en til..
  • Chinatown.. Jeg vil se Bangkoks svar paa Kina som jeg kender saa godt!
  • Khai San Road – Backpackernes himmel.. Den gade har alt hvad en backpackerhjerte begaerer.. Saa det maa jeg lige tjekke ud..
  • Banglamphu – har ikke lige laest nok om det til at fortaelle jer hvorfor jeg skal derhen.. Men det ligger i en O.

En anden dag skal jeg paa den ultimative Nattemarkedstur.. Se hvad nattemarkeder byder paa her i Bangkok.. Give mig selv mulighed for at kunne sammenligne det med Taipei’s og  Beijing’s nattemarkeder..

Har i andre ideer til hvad jeg skal se, saa skriv blot til mig.. Er aaben for alt..

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Iben · 15. november 2009 kl. 15:55

Hej Sofie

Nøj, der var lige en masse læsestof til mig, men det er dejlig at der er kommet mere på bloggen, havde næsten givet op med at tjekke om du havde skrevet noget nyt. Du må gerne forsætte med at sætte billeder i.

Håber du forsat for nogle gode oplevelser, glæder mig til at læse mere.

Lis Aagaard · 15. november 2009 kl. 18:43

Kære Sofie.
Ja, jeg læser din blog.Og helt ærlig får jeg ondt i maven over dit
mod , og alt det I har prøvet, modigt flot du har virkeligt sat dig ind
tingene. Håber snart du for orden på passet m.m. Da I var i Kina
kunne jeg følge dig en del, vi var der for 2 år siden. Håber du vil få
mange gode dage og spændende oplevelser fortsat.
Pas nu godt på dig selv
Kærlig hilsen og et knus
Lis.

Helle · 16. november 2009 kl. 10:08

Hejsa Sofie..

Jeg vil anbefale dig at tage en sejletur i kanalerne! Der kommer du ind i boligkvarteret og ser hvordan thailænderne bor,.. turen gjorde en indtryk på mig og jeg glemmer det aldrig. Grand Palace er også et besøg værd.
Hils BK fra mig.

Kram Helle

Katrine Heilmann · 18. november 2009 kl. 12:09

God ide at se Grand Palace, det var det jeg snakkede om da jeg sagde “stort tempel”. Jeg synes det var imponerende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.