Saa er jeg naaet saa langt under min rejse. Har accepteret at der kun er en enkelt maaned tilbage af rejsen (snoft)

Men sikke at komme til Singapore. Lufthavnen er lidt forvirrende. Der burde laves regler om hvor forvirrende en lufthavn maa vaere. Saa var der osse den der problem med at finde et sted at veksle pengene til dollars.
Havde saa lidt i kontanter at jeg maatte prove min bedste at finde en metro til mit hostel. Ingen taxitur denne gang (haaber jeg kan komme af med den taxa vane naar jeg kommer hjem. Men mon ikke min cykel hjaelper mig med afvaenningen)
Anyway. Fandt hostellet uden problemer.

Hostellet var lidt. Smaat. Folte mig ikke tilpas der. Alt for mange mennesker og for lidt plads. Besluttede mig for at finde et andet dagen efter.

Jeg ankom der kl noget med 17 og taenkte. Hvor skal jeg spise?? Gik ud og gik en tur i omraadet. Ingen McD. Ingen subway. Kun stinkende madsteder som jeg absolut ikke ville rore med en ildtang.
Heldigvis var der en 7eleven. (har udviklet en serios afhaengighed for 7eleven saa naturligvis gik jeg derind og folte mig paa hjemmebane) kobte en kort saa jeg bedre kunne overskue Singapore. Fandt ud af hvordan metronettet virkede. Der er metro til OVERALT – hurra.

Tilbage til hostellet og alliere mig med Internettet saaledes jeg kunne finde et hyggeligt omraade hvor jeg kunne gaa min aftentur og komme langt vaek fra hostellet.
Clarke Quay blev det. Et hyggeligt omraade med rigt liv, masser af restauranter og saa rigt natteliv.

Sorme om det var et godt fund!! Stedet var elskeligt. Fyldt med mennesker. Nod at gaa rundt og se alle dele af Clarke Quay og se paa menuer for at se om der var noget der fristede. Det blev til en Quisadilla. Fint men ikke noget at raabe hurra for. Derfor insisterede jeg at forkaele mig selv med en chokolade frapucchino.
Jeg var atter hjemme ved 23 tiden og besluttede mig for at der ikke var noget bedre at lave end at sove. Internettet lukkes kl 23 – osse en stor del af min irritation. Ingen skal bestemme hvornaar jeg vil sidde og hygge mig paa nettet!!
Desuden var den altid optaget og den var rigtig langsom og ikke i stand til at aabne Google Maps. Dur bare ikke i min verden for jeg har en decideret afhaengighed af Google maps.

Vaagnede idag kl 8. Var meget meget overrasket over at jeg var i stand til det. Men paa den anden side, saa kom jeg jo nok osse ret tidligt i seng.
Checkede ud med en fortornet kvinde som resultat.
Damen: “hvorfor checker du ud?”
Mig: “fordi her er smaat og internettet stinker”
Damen: “jamen Internettet er kun daarligt naar der er daarligt vejr. Ellers er den meget god.”
Nu skal det lige siges at vejret var super godt igaar og idag.
Mig: “det er ikke godt nok. Jeg har brug for en god forbindelse. Det er vigtigt for mig”
Damen: “okay, du skal betale for en nat alligevel, tak”
Selvfolgelig. Havde lissom sovet paa deres hostel, saa havde lissom ikke forventet andet.
Tog hen til den naeste hostel og der var osse lovet god Internet. Men det var der bare ikke noget af. Og saa har jeg rejst i 3 maaneder snart og jeg har virkelig virkelig aldrig set noget saa beskidt en hostel. Dette opdagede eg naturligvis efter at have betalt. Ingen offentlig reception. Kun en telefon nummer jeg kunne ringe til hvis der var noget. Hvad hjaelper det naar jeg saadan set er dov? Efter 1 time fandt jeg damen og bad om penge tilbage pga det virkelig var beskidt og ingen Internet.
Jeg kan lige hilse og sige at jeg har formaaet at gore 2 damer sure paa mig paa en dag kun. Det tror jeg ikke jeg har provet for.

3. Gang er lykkens gang. En fin talemaade jeg virkelig haabede var sandt. Maatte ty til bogen for at finde en hostel eftersom muligheden for at tjekke hostelworld ud ikke var der og tog bare den forste og bedste i det omraade jeg var i fra bogen. Det skulle blive mit held. Nu er jeg i en hostel hvor der er fin fin Internet og det at morgenmad er inklusiv er et stort plus paa kontoen. Her er rent og der er toiletpapir. (glemte vist at naevne at hostel nr. 2 ikke havde toiletpapir
= katastrofe.)

I aften skal jeg lægge planer for morgendagens aktiviteter. Og saa en tur i Clarke Quay. Omraadet er for laekkert.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 23. november 2009 kl. 10:53

Hvis man kalder Stine og mig damer – har du så ikke på et tiodspunkt prøvet at gøre to damer sure på kort tid 😛 ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.