Det blev til en uge i Singapore. Det blev til 3 dage i Kota Kinabalu.
Imorgen vender vi naesen mod Boracay i Filippinerne som er vores sidste stop inden Taipei hvor vi tager flyveren mod Danmark.

Singapore blev nogle hyggelige dage i hyggeligt selskab. Britts og mine veje faldt sammen og nu skal vi nyde de sidste 20 dage i Asien.
Jeg tror baade Britt og jeg har faaet sightseeing nok for dette aarti. Saa er det jo heldigt at det nye aarti er lige om hjornet. (knaekker sammen af grin fordi jeg synes jeg er saa morsom)
Naa men vi vi set en lillebittesmule af chinatown (ligner Kina, maaske derfor navnet??) og saa en smule af Little India (har ikke vaeret i Indien for, men kunne konstatere at stedet var fyldt med indere, hvorfor mon??)
Saa gad vi ikke at gaa mere og tog hjem og sov.
En anden dag var vi i ZOO. Blev paamindet om hvorfor jeg egentlig aldrig tager i ZOO i DK. Ganske enkelt pga. jeg ikke kan se det interessante ved dyr i bur. Og saa regnede det. Sur numse.

Kota Kinabalu. Skulle have vaeret stedet hvor vi udfordrede livet med bjergklatring og Britt skulle indaande kunstig luft under vand. Blev til ingen af delene. Her regner og vi keder os. Fik arrangeret en tur ud til Mari mari village. Gennemfort? Naeh, for de kom aldrig og hentede os. Blev vi sure og irriteret? Naeh for vi gad faktisk ikke. Bare vi fik pengene tilbage, saa var vi temmelig tilfredse.
En laekker ting: hentede vores nyvaskede toj. Laekkert med laundry service. Endnu mere laekkert at det er saa numse billigt. Hvorfor er alt saa dyrt i Danmark? Saa ville jeg ellers altid have rent toj, og mor kunne rent faktisk nyde at have mig paa besog istedet for at vaske mit toj for at have det klart til min afgang om sondagen. (jeg klager ikke over mor-vaske-service. Kvit og frit. Laexo, men samvittigheden er bare ikke lige saa rent som mit toj.)

Imorgen tager vi til Filippinerne for ar slikke det sidste sol inden afgang til DK. Det ville jo vaere en katastrofe at komme hjem og have den samme hudfarve som alle de andre vinterblege danskere.
Saa den sidste tids blogging kommer til at omhandle skonne strande, status over min brunhed, og saa andre underlige ting der falder mig ind at dele med jer andre. Skriver jeg ikke i laegere perioder saa er der maaske fordi dagens begivenhed faktisk forlober sig som gaardagens begivenheder.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Isabel maria · 3. december 2009 kl. 01:07

Elsker din blog, Sofie! Det lyder jo dejligt at I skal tage afsted i morgen til en ø og så skal I bare slikke solen og udnytte jeres sidste dage i Asia… 🙂 Send lige et billede af dig og Britt sammen og sætte på blog side! 🙂 Knus fra Isabel

Sofie Heilmann · 4. december 2009 kl. 10:28

Dejligt at du nyder min blog. Det varmer. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.