Tiden går simpelthen alt for langsom..

Jeg har bemærket dette fænomen.. Når jeg er MEGA træt og har en form for tømmermænd og sidder i hildrum bag skranken snegler tiden simpelthen afsted.
Gør den altså ikke når jeg er frisk. Rimelig trælst når man bare vil hjem til sin højtelskede sofa med pizza..

Jeg mindes virkelig ikke andre situationer (Måske lige bortset fra hvis man skal sidde i tog i 3 timer eller sådan noget) hvor tiden kan gå så så så langsom..

Det eneste jeg har vildt lyst til er en gang pizza og bruchetta. Kan simpelthen ikke tænke på andet..

For at gøre det hele værre, så er jeg lige blevet færdig med at læse Harry Potter nr. 6, og har NATURLIGVIS ikke taget 7eren med på arbejdet. Så nu må jeg glo ud i det tomme luft og håbe at der er nogen der kan få tiden til at gå en tand hurtigere.

PS. Har endnu ikke hørt fra Britt ang. løbeturen.. Måske har de i fuldskab glemt at jeg i mit uovervindelige sind har sagt at jeg sagtens kunne løbe med..
Man må vel håbe??

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.