Jeg er temmelig sikker paa, at der er mange piger der har haft denne tanke. En tanke de helst ikke vil taenke alt for hojt.

Idag oplevede jeg denne tanke raabe inde i mit hoved. Jeg fik fortalt at en bekendt aabenbart har en kaereste. Da udbrod jeg med det samme: hvorfor kan HUN faa en kaereste naar JEG ikke kan. Ingen hemmelighed at jeg sad og taenkte at jeg var da meget konnere og sejere end hende (i mit hoved findes janteloven altsaa ikke!) men hvorfor er det hende der har en kaereste og ikke mig?
Britt maatte lige troste sig med at hun nok har taget hvad hun kunne faa. De “konne” er jo mere kraesne end de “mindre konne”
Nu sidder i sikkert og taenker folgende: “Hvor er hun dog overfladisk,hvorfor kan hun ikke bare glaede sig paa hendes vegne.”
Taenker I dette (nu snakker jeg til dem paa omkring min alder) er i garanteret meget dobbeltmoralske. For jeg vil vaedde en hund paa at de fleste (siger de fleste da jeg har laert at jeg ikke maa generalisere, men jeg mener faktisk ALLE) teenagere plus dem i 20’erne har taenkt denne tanke!
Men jo, jeg kan ikke vaere mere enig med jer der er naaet laengere end 20’erne. Man burde taenke folgende: “hvor er det bare dejligt for hende. Det skal nok blive min tur snart”
Men nu er jeg 22 aar gammel og fastholder mig retten til at taenke saadan. Jeg har resten af livet til taenke paenere tanker i saadanne situationer.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Isabel maria · 5. december 2009 kl. 14:58

Jeg kan heller IKKE forstå hvorfor mine veninder kan få kærester i mens jeg ikke har kunnet få en kæreste i 7 år!!! 7 år…… 7 ÅR……… Føler faktisk sig mindre og mindre selvtillid når dagene, måneder og år går… 🙁
Jeg trøster dig, søde… Græd ud på min skuldre, Sofie!

Sofie Heilmann · 5. december 2009 kl. 16:45

Hehe Sodt af dig Isabel. Men tror ikke du fangede pointen med blogindlaegget. Pointen var jo de der beskidte tanker man faar naar i saadan en situation. 🙂 jeg kan sagtens vente til den rette dukker op istedet for at spilde flere aar paa et forhold der alligevel ikke vil funke. Taenk blot saadan. 🙂

Rikke Mygind · 9. december 2009 kl. 13:57

I mit hoved findes janteloven heller ikke.. Jeg synes jeg er meget kønnere og sejere 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.