Rejsen har gjort noget ved mig. Er gaaet hen og blevet helt vild med pink. forst kobte jeg en pinky sarong. Saa blev det til en sort taske med pinky monster. Saa blev det til en funky pinky glattejern. Nu har jeg erhvervet et par funky pinky Rayban solbriller (naturligvis dem der koster en 20’er, den bliver alligevel vaek eller odelagt snart)

Hvad bliver det naeste??? En pinky kjole maaske?? ho ho.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Marie P · 7. december 2009 kl. 17:31

🙂 Pink er osse en SUPER farve! Nu kan du måske forstå mig bedre? 😉

Og jeg har haft fornøjelsen af at følge din rejse. Din rejse lyder super, og jeg glæder mig til at se billederne og høre om turen!

Kraaaaam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.