Jeg taenkte at det ville vaere meget relevant at fortaelle hvad jeg savner mest efter 4 maaneder i Asien.
Man ved aabenbart hvad man virkelig skal saette pris paa efter 4 maaneder i Asien.

1. Mor og fars mad. Det skal staa som nr. 1. Ingen tvivl om det. Jeg brokker mig aldrig nogensinde igen over deres mad (hvilket jeg tror jeg ikke har gjort siden jeg flyttede hjemmefra)

2. Min computer. Jeg har siddet og lovet mig selv mindst en milliard gange at jeg ALDRIG vil tage nogen steder hen uden computeren. Om saa det bare er en smuttur til Naever eller Jylland, saa kommer den med mig!

3. Min seng. Jeg tror jeg mange mange gange har dromt mig tilbage til min seng mens jeg har sovet paa lede madrasser undervejs. Dyne og Hovedpude er osse savnet.

4. Mit klaedeskab. Mit tojudvalg har vaeret meget begraenset og saa har det hele ligget i rygsaekken hele tiden (bortset fra naar det har ligget spredt ud i hostellet eller vaerelset – bare for at faa den der hjemlige folelse)

5. Adgang til tv og film. Det er ikke alle steder der har dvd og tv. Det var ikke altid man bare lige kunne smide en film paa naar man ikke havde saa meget at lave.

Ja det var de 5 ting jeg har savnet allermest undervejs.

Naa ja. Selvfolgelig har jeg da osse savnet familie og venner. Men der er lettere tilgaengelighed hos jer via den mest fantastiske opfindelse – nettet. Det har der ikke vaeret med de 5 ting jeg har naevnt paa listen.

Men det er virkelig slemt med hensyn til min savn af maden. Har truet mor og far at jeg ville overtage rattet og trykke haardt paa speederen i deres spritnye volvo for at komme hurtigt hjem til koleskabet, hvis de ikke medbringer en madpakke bestaaende af torskerogns madder. Mon det ikke faar dem til at huske? Isaer Far maaske??

– mormor, hvis du laeser med her, saa vil jeg bare liiiige sige at jeg osse savner din hons i tarteletter og ostemadderne med radiser. Jeg kommer og besoger dig og morfar saa snart mor og far ikke har mere mad i koleskabet. 🙂

(Jeg begynder at faa ondt af min familie.)

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.