Ja jeg laver ikke andet end at sole mig for tiden. Det er livet.
Og det er ekstra laekkert med en swimmingpool. Lige hvad humoret er til. Jeg har endnu ikke besogt White Beach i forbindelse med solbadningen. Er simpelthen faldet for swimmingpoolen med den tilhorende luftmadras (som jeg kobte selv, naturligvis) saa jeg kan ligge og flyde over vandet.
Jeg bliver brunere og brunere. Idag vovede jeg solbadning uden faktor paa kroppen, kun faktor 50 til ansigtet.
Jeg gor det ikke igen. Solen er for skrapt til det. Jeg blev ikke helt vildt rod, men jeg kan risikere at blive det hvis jeg solbader uden faktor paa kroppen.
Desuden, saa er hudkraeft ikke saa tillokkende naar det kommer til stykket. Saa det er paa med faktor 15 til kroppen og 30 til fjaeset. Jeg tor ikke noget lavere end 30 til ansigtet. Solen er virkelig skrap og jeg vil gerne kunne have et rynkefrit ansigt i mindst 10 aar endnu.
Men ikke desto mindre skal i ikke blive overrasket naar jeg kommer hjem og er sort fra top til taa.

Ja det er det jeg faar lavet, udover at laese nyheder naar muligheden byder sig. Folger spaendt med i Klimatopmodet.
Og hvor er det OV at Danmark skal lefle for Kina og sige at de stotter dem med hensyn til Tibet.
Men okay, erhvervslivet er for afhaengig af et godt forhold til Kina til at regeringen kan gaa og provokere Kina. Vi er et lille land der er afhaengig af eksporten.
Stadig kan jeg godt lide naar Danmark tor at gaa andre veje hvor andre ikke tor. F.eks Muhammed krisen. Da var jeg stolt af at DK holdt fast i vores menneskeret: ytringsfriheden. Bare aergerligt at politikkerne vakler nu.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.