Britt og jeg fandt denne Hobbit House her paa Boracay. Fed restaurant og bar med dvaerge som tjenere. Baren er kendt for at have alverdens ol, for det er jo en kendt ting ved hobbitter, at de elsker ol.
Saa selvfolgelig skulle vi prove at spise der. Jeg er jo den store hobbit-fan efter at have laest Ringenes herre trilogien og Hobbitten og gennemset alle 3 film utallige gange. Saa det var fedt at skulle prove at spise i en hobbit inspireret sted med hobbit hoje mennesker som tjenere. Desvaerre var det ikke som saekkerdyb, dvs alt i hobbitstorrelse.

Bestilte en burritos med kylling, men ved en fejl fik jeg britts fajitas med kylling og britt fik min burritos med okse.
Pyt det var jo naesten det samme. Nod maden i stor stil, selvom jeg vil paastaa at portionen var i hobbit storrelse.

Jeg gik derfra med kvalme og senere osse daarlig mave. Jeg er ganske enkelt sikker paa at det stammer derfra. Saa nu sidder jeg og taenker at de maa have et torn i ojet på mig. Maaske misundelige over min hojde??
Hvert fald ved jeg, at jeg i fremtiden ikke vil spise mad derfra, uanset hvor hojt jeg elsker de kaere vaesener.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.