Jeg ved praecis jeg laver om et aar. Jeg sidder og bander over mig selv og hidsigt propper alle ord i mig selv der staar sort paa hvidt og bander hojlydt og stirrer med rode rasende Cartoon-agtige ojne over dette udsagn jeg hermed foreviger her paa bloggen:

– jeg savner faktisk alt det der horer med i skole/uddannelse. Selv lektier ja. Det der med at glaede sig til weekenden. Staa tidligt op og den slags. Ja godt jeg skal igang om et halvt aar. Der skriger jeg garanteret efter at komme afsted til skolen.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.