Jeg vil saette aere i at gore noget rigtig dansk nu. Nemlig at snakke om vejret. Et evigt interessant emne.

Allerforst: Vejret på Boracay. Jeg er vokset op i Danmark, og alligevel har jeg aldrig nogensinde oplevet vejret skifte saa hurtigt. I Danmark skifter vejret drastigt fra den ene dag til den anden. Her paa Boracay skifter vejret drastigt paa timer, ja endda minutter sommetider. Man ligger og steger under solen og der er helt skyfrit. Man aabner ojnene efter 20 minutter og indser at det naesten er overskyet. Man taenker: ja saa er det vist slut for idag. Men kort tid efter dukker solen gladeligt op og man staar og maaber forvirret op mod himlen der atter naesten er skyfrit.
Fascinerende. Det gor at det naesten er umuligt at stole paa vejrforudsigelserne.

Men her kan i lige se hvor varmt jeg har det:


det er laekkert ikk’?

der er ikke lige saa varmt i Taipei som her paa Boracay. Maa kobe mig en vinterjakke

Brrrrrrrr. Onskes i julegave: det vintertoj eskimoerne gaar i om vinteren. Vil jo do af kulde naar jeg kommer hjem.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.