Jeg har kjoler paa hjernen. Jeg synes slet ikke jeg har faaet kobt kjoler nok. Og saa har jeg endda besluttet mig for at gaa fuldstaendig kjoleamok i 2010, hvilket betyder at jeg kun vil gaa i kjoler (okay saa, det meste af tiden, ikk’?)

Jeg savler simpelthen stadig over denne:

Faar jeg den ikke i julegave vil jeg med hojest sandsynlighed bede mor om tilladelse til at kobe den (jep, er 22 aar og foler stadig behov for at sporge mor om tilladelse til at kobe ting og sager. Det er bare ikke altid jeg lytter. Deri ligger forskellen. Rebelsk ikk’?)


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.