Jeg har gjort den allerforste foreredelse.
Jeg har bestilt nyt simkort og ny mobil.
Jeg har godt nok kobt en mobil i Bangkok, men den har ikke intelligent ordbog hvilket gor det mogbesvaerligt at skrive SMS. (en to, h, en to, e, en, j -puste puste. Tager en evighed paa denne maade)

Naturligvis gik jeg fuldstaendig amok. Nej nej kobte ikke en der koster en milliard.
Jeg kobte en mobil til 1 krone og abonnementet er boost 199. Saa minimumsforbruget er kun 1300 i lobet af 6 maaneder. Billigste kob jeg nogensinde har gjort hos 3.

Og ved i hvad????? Den er tilmed miljo venlig. Fuldstaendigt. Nu kan jeg have god samvittighed naar jeg kommer hjem. Forste miljovenlige gerning.

Sony Ericsson Naite kan alt det en god basismobil skal kunne – og så er den tilmed god for miljøet. Sony Ericsson Naite er en såkaldt GreenHeart mobil, hvilket vil sige, at den er produceret af miljøvenlige materialer og kommer med strømbesparende oplader.

Sony Ericsson Naite har bl.a. funktioner som Walk Mate, så du kan holde styr på dine skridt og måle din CO2 besparelse.

Saadan skal det vaere!! Nu kan jeg gore mit for at redde verdenen. 🙂

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.