Næste destination: København..

Nu hvor jeg er tilbage i det frosne land, der kaldes Danmark, kan man vel stadig kalde det der at flytte fra Næstved til KBH for en destination ikke? Jeg pakker jo hele lortet lissom jeg gjorde i Asien (nu ved jeg godt at jeg ikke havde alle mulige mærkelige genstande bortset fra tøj i Asien, men det er stadig næsten det samme, sådan teoretisk set) og tager en eller anden form for transport og får en nøgle og sætter tingene på plads og så er det bare at slappe af..

Den lækre forskel er nu at jeg er indlogeret i en lækker 2 værelses lejlighed med eget bad/toilet og næsten en hel ny køkken.. Ovenikøbet er den fin møbleret med Sofa, sofabord, spisebord, spisestole, hylder, en seng og så et DOBBELTSKAB.. Luksus.. Alt det her for kun 2800 om måneden.. endnu mere LUKSUS..

Ja det vil tage noget tid at vænne sig til den luksus jeg har nu, efter 4 måneder i dorms (Værelser med mindst 10 senge) og dele toiletter/bad og nada køkken, kun en restaurant som kræver gysere for at tilberede sølle mad til en.
Jeg vil dog lige sige at jeg foretrækker sølle mad til få kroner end at skulle rende ud i kulden og tænke over hvad fanden man skal købe ind til den næste uges aftens mad, og så bare ender med at tænke at jeg sagtens kan spise pasta blandet med pesto, stegte tomater og kylling i mange dage..

Nå men der er en større projekt igang her i lejligheden.. Jeg har besluttet mig for en mild fornyelse her, og det bliver en sort væg, nye spisestole, nyt kunst (Både købt og det jeg selv laver).
Ligenu er stuen lidt tomt. Min far har skilt min reol ad, som min søster skal arve. Og ellers er alle stue ting stadig i min anden søsters kælder, hvor det får lov til at blive når jeg har malet færdigt.
Jeg skal osse have ordnet min radiator, som trænger til en strid omgang slibning og derefter nyt maling.. Nu må vi se hvor vellykket det projekt bliver.
Når al maleri er slut, er der en reol der venter på at blive samlet og så, ja, så mangler jeg bare de sidste kasser der ligger i søsterens kælder, og så må vi lige se hvor kritisk jeg kan være. Ser gerne at der er meget mindre ting der kommer ud i lyset.. Resten skal ud i skraldespanden.

Ellers mangler jeg et job.. Kunne allerede mærke idag hvor kedeligt det er at være arbejdsløs.. Vaskede alle mine tallerkner, glas, fade alt det der lort op. Planen var ellers at jeg fint ville overlade det til min flittige mor. Men nu kedede jeg så meget at jeg tog den glæde fra hende.. Stakkels mutti..

Egentlig mangler jeg en laundry service.. Har ellers kigget lidt omkring, men ingen lysende skilte hvor der står “Laundry Service – 10 kr pr kg”.. De kunne ellers have fået sig en flittig kunde.. Stakler!
Overvejer osse om jeg skal se i søndagsavisen om der er nogle annoncer a la “Rengøringsdame haves, hjem mangles – kun 25 kr pr. time” Så skal jeg da nok være den første der slår til.

Ser I, jeg savner stadig en del den luksus jeg havde i Asien.. At jeg slap for at vaske tøj, og jeg slap for at gøre rent. Oh manne.. Hvis man bare vandt et par millioner eller 50.. Ville udgøre lykken.. Ved godt at man ikke bliver lykkelig af penge, men de ville fjerne et par besværligheder i mit liv.

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.