Hvorfor går mennesker ikke i vinterhi??
Har i set ud af vinduet? Evt. været udenfor? Det er freakin koldt!! Og så ligger der sne overalt. Jeg vil ikke sne! Ingen sne! Vil tilbage til Thailand, og det skal være NU.. Ellers vil jeg have en offentlig tilladelse til at gå i vinterhi og stadig få penge for det..  Jeg kunne sagtens sove 24/7 hvis det skulle være.. Måske kommer jeg ud til foråret og er pivtynd og nada muskelmasse, men hva fanden, så formåede jeg at slippe for kulde, vinter, sne og blæst.

Forår, du har bare at komme, og det meget snart!!

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.