Har ligget sådan lidt syg hele dagen idag..

Var ellers meningen jeg skulle på jobcenter, male videre, hente mit fitnesskort..
Resultat opnået: Nada..

Og hvad har jeg lavet? Nada.. Kigget i facebook igen igen i håb om at folk gider at opdatere deres status eller der er kommet endnu flere billeder.. Tjekket min RSS reader igen igen i håb om at folk skriver i deres blog.. Men den glæde har man som regel kun om aftenen.. Tjekket Berlingske.dk efter slibrige nyheder om det seneste mord, eller konspirationskup eller terrorforsøg eller Præsidenter der giver hele efterretningssystemet skylden for det seneste terror forsøg.. Men overraskende nok, slipper nyheder op på et tidspunkt og det bliver kedeligt at læse..
Set tv, som ellers er et must når man er syg? Ikke her.. Har bevidst fravalgt mig retten til TV kigning, da det er sundt for økonomien..

Nu sidder jeg og tjekker det hele igennem for den 1000ende gang og intet lækkert nyt.. Ved i hva? Det er kedeligt! Så kedeligt at jeg lavede mig en omgang pastasalat med pesto, kylling og stegte tomater.. Bagefter vaskede jeg det HELE op, hvilket er et stort bedrift for sådan en som mig.

Jeg er løbet tør for ideer til hvad jeg skal lave.. Tror jeg må åbne twilight bogen igen og læse hele sagaen om igen, for alle mine andre bøger ligger i min søsters kælder.. Hygsomt..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Kristina Stackelies · 6. januar 2010 kl. 20:59

Alle er ved at blive syge for tiden og jeg er den af dem, træls!

Det handler om at være kreativ, når man ikke har tv eller vil undgå at se for meget tv – men du kunne evt lave noget collage, skrive i kalender, google citater eller spille online 🙂

God bedring, søde & tak for sidst, hvis jeg ikke lige fik sagt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.