Af Dan Brown (En af yndlingsforfatterne) er hermed erhvervet.. Det var ellers meningen at jeg ville have den engelske udgave af bogen, men når den nu så fint var på tilbud i Netto for små 149 kr, var jeg nødt til at slå til (med mors penge, vel at mærke, er jo syg, så skal forkæles en smule).. Så nu har jeg en ny bog at læse i, mens jeg stener max meget herhjemme..

Formåede at tage til læge og jobcenter.. Hos lægen fik jeg suget  noget blod ud til undersøgelser. Og så fik jeg fine gaver med hjem.. Dimser til at tage afføringsprøver med.. Så ved I sådan ca. hvad jeg laver når jeg er på toilettet fra idag af til næste gang jeg har skidt.. Bliver vildt klamt!

Hos jobcentret er jeg nu arbejdssøgende, og dermed kan få kontanthjælp.. Vidste I man skulle lave en uddannelsespålæg (en kontrakt at man lover højt og hellig at man starter på uddannelsen inden for et bestemt dato) for at få de skide penge fra kommunen? Det er noget vrøvl synes jeg! Hvad sker der når jeg bryder kontrakten ved at blive ved med at være arbejdsløs efter d. 15 marts og ikke har søgt ind nogen steder?

Ellers fik jeg lige generet jobkonsulenterne en smule.. Fik en dato for en samtale d. 14. januar, men jeg insisterede på at jeg skulle have en tolk med (min herlige ret som døv), hvilket førte til at de måtte udsætte datoen til de vidste hvornår de kunne få en tolk.. Dermed har jeg formentlig udsat mine pinsler i mere end en uge.. Herligt.. Det er præcis det jeg er blevet sat til verdenen for.. At genere disse mennesker der spanker ens numse med disse ord: Find et job… Find et job eller du får smæk med denne spanskrør.. (En teknik der for iøvrigt med garanti ville kunne nedsætte arbejdsløshedsprocenten til nul.. Måske den skulle indføres, så vi slipper for at høre om arbejdsløshed.. Kontanthjælp koster jo osse for staten og dermed os skatteydere – er overbevist om at kontanthjælpspengene kunne bruges til så meget andet, fx. en investering på at indføre starbuck til bellahøj, nærmere betegnet utterslev torv, så skal de nok få en flittig kunde – shit mand, det blev en lang parentes..!)

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.