Jeg havde en meget sjov samtale med en australsk ven, der er meget glad for at bo i Europa.. (Nok mest pga. de fedeste fester vi holder her).. Han er så glad for at bo i Europa, og kan især godt lide Danmark (Han bor i London).. Under den meget sjove samtale med Australieren plagede han nærmest om at gifte sig med mig, efter jeg fortalte at jeg sådan set havde lavet ca ingenting idag fordi jeg er arbejdsløs.. Straks kunne han se et lykkeligt ægteskab der indebar at jeg skulle agere vækkeur for ham hvert eneste morgen, og pusle rundt om ham når han kom hjem fra arbejdet samt et permanent opholdstilladelse i Danmark/Europa.. Jeg måtte dog sige at det ikke var så tillokkende, for jeg vil ikke leve et husmoragtig liv.. Men han nævnte at jeg ku få halvdelen af hans løn til at shoppe for.. Se det er nu ret tillokkende.. Tænk på hvor mange flotte kjoler det kunne blive til..! Men stadigvæk.. Nej det er ikke tillokkende.. Men så kom han på den der geniale anskuelse: Med et ægteskab med ham ville jeg få frit adgang til Australien.. I har nok alle hørt om hvor meget jeg fryser og bander ad sneen hele tiden.. Tænk jer: Bo ½ år i Danmark om sommeren og så ½ år i Australien om vinteren…! (jer der ikke har fanget det geniale i det – det er sommer i Australien når det er vinter i DK) Aldrig nogensinde komme til at fryse mere.. Aldrig nogensinde bande ad sneen… Ingen kolde fusser der absolut ikke kan opvarmes trods mange timer under dynen..
– Og det bedste af det hele er: Brun glød året rundt.. Me like!!

Mon ikke det er noget jeg skulle overveje??

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Tina Boss · 8. januar 2010 kl. 14:34

Wow…. Et super ægteskab, ½ år i Australien mens der er vinter her..

Noget jeg godt ku bruge :o)

Sofie Heilmann · 8. januar 2010 kl. 17:08

Ja det er slet ikke så dårligt vel? Og når begge er indforstået med bagtankerne bag ægteskabet, så er det jo helt iorden.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.