Jeg har simpelthen mistet inspirationen til at skrive i denne blog.. Skriveblokade vil jeg nok kalde det for.. Vil gerne skrive, men har ingen anelse om hvad der skal skrives..

Måske skyldes det arbejdsløsheden.. At jeg sover mere end jeg er vågen.. At jeg er syg og ikke i stand til at deltage i sociale sammenkomster.. At jeg bare ikke oplever noget i det hele taget..
Det er øjeblikke som dem her, at jeg savner sådan at være i Asien.. Der er man nærmest nødt til at lave noget hvert eneste dag (man har selvfølgelig osse sine dovne dage, men de er fortjent).

Det helt store jeg oplevede idag var at jeg ikke kunne finde mine pokkers cykelnøgler, så jeg var nødt til at tage bussen (ad ad) til ydelsesservice, så jeg kan få penge for at lave sådan ca ingenting.. Kan sige een ting: Jeg savner savner savner varmt klima.. Det der derude er for koldt til mig.. Jeg burde overveje ægteskab med en Australier, så jeg kan have det lunt året rundt..

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 14. januar 2010 kl. 13:57

Nu har du da oplevet det meget spændende at være ude og besøge mig ude i Valby.. du kan jo altid beskrive hvordan Jens holder på sit bestik… for DET er spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.