Nu er det nok. Jeg gider ikke det her mere.. Det der med at sove mere end man er vågen.. Føler at jeg spilder tiden i høj grad.. Mavesmerter eller ej, fuck det! (jeg beklager ikke sproget, da det fint udtrykker hvad jeg føler!)

Imorgen vil jeg stå op, gå i bad, tage andet tøj på end joggingtøj (meget gerne en fin kjole), tage bussen (ja, mine cykelnøgler er stadig ikke fundet) til Kongens Nytorv og så vade gennem strøget helt til rådhuspladsen (sikkert ikke uden stop undervejs) og så hen til en eller anden café og nyde en Latte og frokost, som garanteret består af en overlækker sandwich, mens jeg ser liv omkring mig.. Blive påmindet om at der faktisk findes en verden udenfor lejligheden og bøgerne..

Og så når jeg kommer tilbage til lejligheden vil jeg tage konsekvenserne, som en Latte og sandwich giver, med et smil i fjæset og tænke på hvor meget det faktisk var værd.. !

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Katrine Heilmann · 13. januar 2010 kl. 09:23

Hvilken beslutsomhed! God appetit og god fornøjelse mens jeg sidder og passer mit voksen-job i en kontorbygning et sted i Sydhavnen.

Tina · 13. januar 2010 kl. 18:14

Just do it! :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.