Så har jeg passeret det magiske tal. Det er nu blevet til 101 indlæg med denne.. Vi kan nok alle være enige om at der ikke er et øje tørt..

Og jeg har formået at lave noget spændende både idag og igår..

Som I nok husker skrev jeg noget om at have fået nok af at ligge hjemme og være patétisk og den slags ikk?
Jo historien for den dag er så at jeg var ude fra kl 9.30 til kl 20 hvor min søsters soon-to-be mand kørte en meget smadret Sofie hjem.
Jeg formåede vist at vade rundt i 2 timer på strøget efter en latte fra baresso (skal lige hilse og sige at Starbucks latte smager så meget bedre!) Fik en aftale med Britt og Christina om en frokost et sted og det blev til Frederiksberg centret. Så endte med at hyggesnakke med de 2 tøser i 2 timer, og så vadede jeg rundt i centret indtil min søster havde fri kl 16 hvor jeg tog hen og forstyrrede hende.
Største bedrift var at jeg ikke fik sprængt budgettet med shopping (meeen det var tæt på!! Så et par lækre stiletter fra Friis & Co der var sat 50% ned. Men ikke engang det ku hjælpe på at jeg kunne få råd til det!)
Så nu ved jeg at jeg kan når jeg vil når det kommer til shopping.. Men jeg frygter bare lidt at de er udgået i februar hvor jeg nok kommer løbende hen til Friis & Co butikken for at erhverve mig disse lækre stiletter!
Jeg må nok lige nævne at jeg var SÅ klar til at sove da jeg kom hjem, men diverse overspringshandlinger såsom FB, MSN, mail holdt mig helt oppe til kl 21.30, hvor jeg bare ikke kunne mere!

Idag blev det til soveri. Vågnede naturligvis fint kl 9 om morgenen og så blev det til FB, MSN og mail.. (Seriøst, det er næsten det eneste jeg laver udover at læse i bogen, sådan er livet nok uden et tv..?)
Så kom mor til en kop te og havde lidt indkøbte varer med. Måtte smutte lidt hurtigt efter mors ankomst da jeg skulle til redaktionsmøde med Visualisredaktionen hvilket var rigtig hyggeligt. Vi har fået en ny redaktør og jeg er spændt på hvad det bliver til. Han har fede visioner med bladet så det skal nok blive et dynamisk redaktion..

Jeg har tænkt mig at holde stilen lidt endnu, altså det der med at rende ud og glemme det der med at være syg, så jeg tror såmænd jeg tager til uddannelsesmesse imorgen i Bellacenter.. Bare for at have noget at lave.. Og så er det vist osse en glimrende mulighed for at stille RUC under spotlampen og gå igang med et 3. gradsforhør hvor jeg simpelthen binder dem til stolen og prikker til dem med en flammendevarm metalpind, hvis jeg ikke synes de svarer godt nok. Skal nok blive hylende skægt!

Og så kan jeg osse lige nævne at jeg har fået et nyt yndlingsord: Hilarious (=Skrigende morsom) Ærgerligt at jeg ikke har fået mulighed for at bruge det endnu.. Det siger noget om dem jeg omgås.. Både IRL og i Cyber! I skal se at rubbe jer lidt folkes!!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.