Min hjemmeside lever tilsyneladende sit eget liv..

Uden jeg havde opdaget det var den blevet ændret af sig selv. Ikke sjovt, fandme irriterende, slet ikke tilfreds…

Må åbenbart tjekke min egen hjemmeside 1 gang om dagen for at se om den opfører sig korrekt. Ellers må jeg krybe til korset og kontakte en supporter fra One.com.. De må da kunne vide hvad man gør!

Nå men hvert fald sidder jeg stadig og tææænker over hvad jeg ellers vil have ind på hjemmesiden. Jeg tror jeg vil lave en side om rejser, men altså.. Hvordan den skal være, se ud, indeholde osv, det ikk’ let!

Må lægge hjernen i blød og tænke over det.. Hvorfor kan det ikke bare være en tand lettere med hensyn til hjemmesiden? mmh..

Kategorier: Website

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.