Er gået fuldstændig “smid det ud” humør… Alt bliver gennemgået og ca 70 procent bliver smidt ud.. Jeg vil ikke have bras i lejligheden længere. Det er der ikke plads til. Det skal være mit hellige sted.. Hvor alt er iorden.

Det er sådan set det jeg har brugt min dag på.. Naturligvis med masser af pauser på sengen hvor jeg enten spiller eller læser..  Jeg kalder denne “Smid det ud” mania for en grundig overspringshandling.. Det lyder nok meget meget underlidt, men sådan er det altså.. Måske jeg lige skulle forklare grunden? Jo snakkede med min mor kl 7 imorges (ja jeg er arbejdsløs og vågner kl lort om morgen  – bare fordi jeg ikke kan sove mere! Unormalt) og snakkede lidt om at jeg godt nok er vågen tidligt og den slags.. Mor ved udemærket at jeg er slem til at bare dovne den totalt af i sengen (smerter i maven, jeg er undskyldt!) så hun har meget travlt med at opfordre mig til at tage 20 minutters motioneri hos Fitnessworld (som jeg har et medlemskab af, men endnu ikke brugt)
Det er ikke fordi jeg ikke kan se fornuften i det… Men har i prøvet at være udenfor bare 2 sekunder? Det er jo isende koldt…! FitnessWorld ligger altså lige 7 minutter med cyklen.. Har I en ide om hvor farligt det er? Jeg kunne nå at få forfrysninger inden jeg nåede indenfor i varmen.. Og trodsede jeg forfrysningerne, tror I så ikke mine fødder falder af, når jeg hopper af cyklen for at gå ind? Eller hvad sker der når kulde og varme går imod hinanden? Er der ikke en eller anden kemisk farlig forbindelse a la lyn?
Lyder det som nogle vildt dårlige undskyldninger?? Det tænkte jeg nok.. Og det vil min mor nok osse synes hvis jeg brugte dem når jeg snakker med hende igen.. DERFOR!!! Gik jeg igang med min ultimative overspringshandling. En overspringshandling ingen andre har set! Nemlig at gå amok med en anden dødsyg ting: Ud, ud, ud, ud, okay det kan godt blive, ud, ud, ud, har jeg brug for dette? nej UD…. Sådan har det lydt i mit hoved sådan set hele dagen.. Så jeg tror jeg har smidt 5 tons papir ud, 1 kvm tomme kasser fra skuffen, 10.000 tomme mapper.

Ved I egentlig hvorfor jeg er gået i SMID UD mode? Jo så var der jo dengang hvor vi (igen) flyttede alle kasser fra søsters kælder op i lejligheden.. Det føltes som en evighed der ingen ende ville tage… Det der med at bære frem og tilbage er ikke det værste.. At pakke ud var (er) det værste..  Gik fuldstændig amok over at det var så møghamrende besværligt at pakke en masse bras op som man slet ikke ville bruge! SÅ derfor SMID UD SMID UD SMID UD… Jeg har faktisk aldrig været god til den del.. Tænker jo altid sådan lidt: Man ved jo aldrig vel? Så må hellere lige beholde det.. Det har resulteret i en milliard million mapper fra gymnasiet som jeg ABSOLUT ikke vil få brug for. Hverken i den nærmeste fremtid eller den fjerne fremtid vil jeg få brug for dem.. Så derfor: UUUUUDD! Er skide god til det nu.. Tøjet fik osse en led omgang da jeg pakkede det ned.. Er sikker på at det har noget med Asien at gøre! Tog afsted som en usikker ubeslutsom en og vendte tilbage som en sikker og beslutsom en.. Sikker: Jeg skal ikke bruge det.. Beslutsom: Det skal fandme gale mig ud nu!

Ja.. Som sagt.. Amok… Mania.. Det stopper aldrig.. River snart lejligheden ned..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Bisambelsk · 19. januar 2010 kl. 17:34

Det er SKIDEGOD ide at rydde op efter den gamle lort hvor man vil ikke bruge for i fremtiden! Jeg smider altid en sort sæk med tøj, sko og al lort tøj stof ud og aflevere til genbrugsbutik om ÅRET!!! En sort sæk om ÅRET er meget! Jeg er rimelig meget god til at købe tøj som bruges aldrig, først måske efter 1-2 år.. Det er irriterende!!! Men jeg er ikke god til at smide tasker og tørklæder 🙂

Tina · 19. januar 2010 kl. 20:36

Godt gået Soffe!!

Jeg må hellere snart følge dit eksempel – er selv ret dårlig til at smide ting ud. :S

Sofie Heilmann · 20. januar 2010 kl. 17:08

Isabel: Jeg har osse i sinde at gøre det her sådan 1 gang om året, eller bare hver gang jeg flytter ud af lejligheden.. 😉

Tina: Det er så pokkers skønt for sjælen at gøre det her! Der kommer helt orden i dit liv (læs: bolig, som meget vel er dit liv) og det er sq skide rart at man ved hvad man har og hvor de rent faktisk ligger.. Endnu bedre er når ens papirer er organiseret, således man ikke har en milliard million papirere man skal bladre igennem for at finde det man leder efter..
Alt i alt, det er anbefalelsesværdigt.. 🙂 Ses på Fredag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.