Jeg er arbejdsløs.. Det får vi lige slået fast som det første. Det næste er: Burde arbejdsløse folk ikke sove vildt længe og være oppe vildt sent??
Sådan ligger landet desværre ikke hos mig.. Jeg vågner sådan mellem 4 og 6 (har prøvet at stå op kl 2.30) bare fordi jeg ikke kan sove længere.. Og et menneske krop kan kun holde til at være vågen i et bestemt antal timer. Så er det at jeg bliver helt træt kl. 8-9 stykker om aftenen (sommetider kl 7).. I går var det den helt store triumf at jeg kunne holde mig vågen heeelt til kl 21.45.. Så var det at jeg tænkte: Nu er det vist ved at være meget sent lilledame..
Hvor normalt er DET!!? Plejer jo fint at være inkarneret B menneske der funkede bedst i de sene nattetimer og sov gerne hele formiddagen væk med bravur.. Situationen har ændret sig, jeg flytter over til A-menneske kategorien. MED STOLTHED! Har jo altid været misundelig på de der er så pokkers morgenfriske kl. lort om morgenen der bare fes rundt og var dødhamrende irriterende.. NU er det MIN tur!! Mig der skal fise rundt og være så morgenfrisk morgen lalle glad.. Kl. 6 om morgenen! Bare ærgerligt at der ikke er nogen jeg kan irritere det med. For underligt nok er der ingen der er logget på MSN kl.  6 om morgenen.. Det samme gælder for facebook.. Men i det mindste har jeg alle mine andre blogskrivere der skriver flittigt når jeg ligger sødt i min søvn, far far away i drømmeverdenen.
Så er det næsten morgenavisen. Mangler bare en latte og så er morgenen perfekt!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.