Læg alle verdenshavene sammen i størrelse, og du har en ca. fornemmelse af hvor meget tid jeg har til overs lige nu.

Min lejlighed er færdig.. Hele vejen igennem.. Har intet der kan kaldes for bras, eller andre overflødige ting her i lejligheden. Alt er noget jeg har brug for. Jeg vil bestemt ikke lægge skjul på hvor stolt jeg er af mig selv. Synes det er rimelig godt klaret af mig at smide tonsvis af ubruglige sager ud!

MEN… Hvad nu? Jeg har ikke rigtig noget mere at lave. Har læst facebook om og om igen.. Kigget i min googlereader om der skulle være andre end mig der ikke har noget liv og derfor finder sig nødsaget til at blogge om et eller andet, bare for at lave (lissom mig..!) Læst nyheder, og de er ved at slippe op.. Trillet lidt med tommelfingrene har jeg osse opnået.
Så var det at mine tanker flød sådan lidt hist og pist.. Har lidt sur galde jeg gerne lige vil udstøde her i bloggen…

Er der noget jeg ikke kan klare er det folk der ødelægger det smukke ved sproget ved at skrive: Hvrdn hr d dt? J hr dt got.. Kan I se hvad jeg mener? Det er grimt, det er skrækkeligt.
Igår fandt jeg gennem facebook (Selvfølgelig) en side der hedder Lamebook.com. Der fik jeg lige grinet en del over de der folk der ødelægger, skamferer, river det smukke sprog.. Blev sur, men samtidig godt tilfreds med at de bliver udstillet på en side, hvor jeg kan sige HA så kan du måske lære at stave og skrive ordentligt, hvis du ikke vil med på denne side!

Et eksempel:

Shit!! Fatter I en skid af det her? Kan I se hvordan denne person skamferer sproget? Han/Hun er ikke den eneste der tillader sig sådan at ødelægge det.. Synes det burde forbydes ved lov at skrive sådan!

Jeg er godt glad for at der er blevet lavet en side, hvor man bliver udstillet som taber, fordi man skriver helt uforståeligt, og dermed ødelægger det smukke ved sproget!
Der er osse mange med stavefejl der bliver udstillet på Lamebook.com, men det er primært dem som selv synes de slet ikke behøver at gå i skole.. Så er der mange der har fine kommentarer a la:

Spelling wrongDefinitely like this!!
Man skal måske fra nu af passe på hvad man skriver på Facebook. Ellers risikerer man jo at havne i Lamebook.com. Men indtil videre er det nok primært de engelsktalende (skrivende) folk der er i risikogruppen. Jeg tror godt vi danskere slipper for det, i denne omgang…

Men har jeg sådan illustreret for dig hvor meget tid jeg egentlig har tilovers? Ellers laver jeg gerne endnu en tidsfordriv indlæg. 🙂

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Julie F · 7. februar 2010 kl. 21:50

Noget imod at lave mine lektier, skrive i min blog, gøre mit værelse rent, læse gode bøger, besvare DDUmails, løbe- og svømmetræne for mig?

Det hele serveret for dig, only for you… mens jeg løber skrigende væk og kort tid efter falder om midt på gaden for at sove de kommende 4 måneder væk?

Sofie Heilmann · 10. februar 2010 kl. 18:23

Hehe, synes det lyder rigtig hyggeligt, hvis vi lige ser bort fra det der med at gøre rent og løbe.. Har rigeligt med motion og vedligeholdelse af lejligheden selv.. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.