Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler at denne uge bliver rigtig god.

Grunden kan altså ikke være vaccinationen imorgen kl 17.16 for at være helt præcis.. (sidst havde jeg jo smerter i skulderen i over 1 uge!)

Måske er det fordi jeg har fundet en mulig lejer, som vil leje min lejlighed i 5 måneder? Ingen tvivl om at det er en booster på humøret. For så er der en bekymring mindre (måske bliver vaccinationen overkommelig af den grund?)

Måske er det fordi jeg endelig skal se mine søstre efter temmelig lang tid på torsdag? Bare hygge og snakke med de 2.. Høre det seneste sladder fra deres liv. Spørge min søster meget meget mere om bryluppet der sker d. 8 maj.. Ja det skal blive hyggeligt..!

Eller osse er det fordi jeg kan se frem til en dejlig weekend i venindernes skød.. En weekend i Jylland i Kristine og Brians hjem i Skanderborg.. Fest lørdag aften med lækker grillmiddag først…
Ovenikøbet, som prikken over i’et skal jeg køre med Britt, det betyder altså at jeg slipper for DSB.. Har højt og tydeligt erklæret DSB som min ærkefjende.
Så DSB kan rent faktisk være den eneste grund til at jeg ikke har lyst til at tage til jylland.. Sådan er det bare..

Det bliver en god uge.. Allerede kan jeg sige at næste uge vil starte møgdårligt.. SKal jo til tandlæge der.. Så da er hele min uge allerede ødelagt..

Seems like I gotta enjoy my week as much as possible.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.