Så har jeg færdiggjort 2 artikler og en blogindlæg til en andens blog. Dette medførte til at jeg kom i den helt store skrivehumør, men nu er jeg lissom tømt for emner.

Overskred i den grad deadlinen for denne omgang med hensyn til mine artikler. Dels skyldtes det kilder der var lidt længe om at svare på mine spørgsmål og dels skyldtes det en lettere skriveblokade som venligst blev fjernet af redaktøren for Visualis. Det er rart med feedback indimellem, for det kan sørme fjerne selv den værste skriveblokade. Det tror jeg at jeg vil huske mig selv på fremover hvis jeg skulle gå igang med at forfatte en bog eller skrive en anden artikel som jeg hverken kan finde hoved eller hale på.

Jeg kunne sagtens gå igang med at fortælle om weekendens skrækelementer, men jeg tror (mest for jeres skyld) at jeg holder tilbage. Dog kan jeg lige nævne at jeg prøvede den værste cocktail i hele mit liv.. Phosphoral blandet med vand kan altså bare ikke anbefales.. Det tager minimum 15 minutter at drikke hele glasset igennem og imens tænker man om det er meningen at den skal slå mig ihjel i stil med at man bliver kvalt i fremprovokeret opkast eller sådan noget. Men det lykkes mig at drikke 2 af slagsen -og overleve- , så jeg er altså mere rustet til de klamme shots der findes i byen. For NU ved jeg altså at der findes noget klammere. Hurra for det.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.