Det skulle man tro, når ens ellers så hippe hyper miljøvenlige mobil går kold før 12.

Den har virket upåklagelig indtil idag hvor den valgte at afgå ved døden under en ellers så ihærdig oplivningsforsøg, ved hjælp af opladeren (som foriøvrigt osse er meget miljøvenlig), endda 2 forskellige slags, bare for at se om det var opladeren der var problemet i dette tilfælde. Men ak nej.

Er jo den helt store mobilfanatiker, så det er en selvfølge at jeg har nogle reserver liggende (i dette tilfælde hele 3 reserver) og valgte min kære gamle trofaste Samsung som har stået mig bi i mange mange år (ca. 5 år) og den er hvert fald ikke miljøvenlig. Den kommer fra en tid hvor man ikke vidste hvad CO2 udslip var og man tænkte ikke at mobiltelefoner kunne være medvirkende til den øgede CO2 problem.
Her kommer spørgsmålet så: Har miljøvenlighed en kort levetid i forhold til det ikke miljøvenlige?

Kan godt se at på langt sigt gavner alt det der med miljøvenlighed sig, især for de kommende generationer, der gerne skulle have et sted at bo her på jorden under acceptable forhold. Men skaber det ikke mere CO2 udslip hvis jeg allerede skal til at finde en ny mobil (hvilket først kan ske om 5 måneder – DANG!)  eller sende den til reparation (hvor de sikkert sender den tilbage med besked om at den er vandskadet – og det er den i hvertfald ikke..!) som sikkert koster noget på CO2 kontoen?

Længe leve min Samsung..! Noget ikke-miljøvenlig bras, som rent faktisk virker!
Lektionen er lært herfra. Næstegang køber jeg ikke en mobil bare fordi det er en smule miljøvenlig!

PS. Skæbnen har talt, næste mobil bliver en fin iPhone. Can’t help it..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Christina H. · 10. februar 2010 kl. 18:10

Yep – yep.. Samsung længe leve… Jeg vælger også Samsung fordi den fungerer og at jeg trives godt med den. Selv om jeg da forsøger at være mere miljævenlig, vil jeg ikke gøre ALT.
En mobil er en stor del af mig og vores kommunaiktion med omverdenen på, så klart at det skal være en mobil, vi kan lide og kan bruge i LANG tid, ikke en irritabel mobil, bare fordi den er miljøvenligt.. eller??

Sofie Heilmann · 10. februar 2010 kl. 18:20

Jeg er helt enig i at Samsung er en af de bedste mærker der er på markedet.. Problemet er bare at deres design ikke er så fedt som det var engang. Og så er jeg en stor tilhænger af 3, og de sælger ikke Samsung telefoner til min skuffelse.

Sony Ericsson er nu osse et godt mærke, så derfor overrasker det mig i høj grad at min spritnye Sony telefon allerede afgår ved døden allerede efter en enkel måned! Giver miljøvenligheden skylden for det..! Næste mobil bliver en meget meget umiljøvenlig mobil, bare som protest.. For er sq bundet af min abonnement i endnu 5 måneder, så muligheden for at få en ny billig en er der bare ikke.. 🙁

Christina H. · 11. februar 2010 kl. 00:46

Sgu frusterende! Har lige bestilt en ny Samsung hjemme, og håber at jeg bliver glad for den.
Men ja, hader abbonementer endnu mere – de binder mere end et ægteskab gør… sådan kan det føles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.