Jeg er virkelig ved at være dødtræt af det. Alt det der med kulde, hvid stads rundtomkring og spejlblanke overflader.

Nu er det ikke fordi jeg har formået at lave et flot kunst ude på isen med en flot finale a la lande lige på numsen, på den måde at man halter i nogle dage, og kan fremvise et flot blåt kunstværk.
Jeg har bare altid været et forårs/sommermenneske.. Det er de 2 årstider der kan få mig ud af vinterhiet og give mig den der velkendte følelse af liv indeni mig. Noget der er dødt gennem hele vinteren, men vækkes til live af lugten af foråret, lugten af solen og den slags. Det er det rene kickstarter i dette tilfælde.

Man kan se hvilket årstid jeg er i, ved at tage et kig i lejligheden. Jeg er som regel meget mere doven når vi kommer til vinterens perioder. Det afspejles i lejligheden i så høj grad, og jeg kan sagtens ignorere det, uden de større samvittighedskvaler. Min lejlighed er i den tilstand der kaldes undtagelsestilstanden. Man skal være ekspert for at færdes indenfor disse 4 vægge. Det er kun en person der kan finde ud af det, og det er mig. Derfor er det kun mig der har adgang til lejligheden. Der er naturligvis perioder hvor ens mor insisterer i at komme på besøg. Hvilket barn kan sige nej til sin mor, så der bliver altid ryddet helt op, evt. støvsugning og tørre støv af, ved disse lejligheder.

Ellers ser jeg ingen grund til at der skal være idyl inden for disse 4 vægge. Den fulde tilfredshed kan alligevel ikke opnås. Tilfredsheden kan kun opnås ved at solen titter ind og laver en fin, så fin oplysning af lejligheden. Der er det hele fuldendt i lejligheden.  Uden det, er der ingen grund til at holde lejligheden fin og iorden.

Kategorier: What I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.