Jeg synes det er ved at gå rigtig ned ad bakken for den danske stat. Alt virker som om det ikke fungerer som det skal. Politikerne har fokus på de forkerte steder, de store debatter ligger på de forkerte områder. Eller osse er der bare alt for mange områder der trænger til en grundig omgang debat.

Finanskrisen er vel det vigtigste på dagsorden, og alligevel kan jeg bare ikke mærke, at der bliver gjort noget aktivt ved det. Det går for langsomt, og det virker ikke som om at Løkke kan overkomme dette arbejde.
Måske bliver der gjort noget ved sagen, men så synes jeg ikke det kommer frem i lyset, for som jeg læser på Berlingske.dk synes det kun at være om racisme, lægevagter mm.

Jeg kan se problematikken i det med lægevagter, men kan vi i befolkningen ikke blive enige om, at det kan vente til vi er sikre på at Danmark ikke går bankerot i stil med Island, eller være på grænsen til det som grækerne er?

Racismen er åbenbart blevet så stort et problem at folk bekymrer sig for at landet er et oplagt terrormål. Men det har vi politiet til at bekymre sig om. Så hvorfor bekymrer vi ikke om det der er meget aktuelt? Den stigende arbejdsløshed, finanskrisen der banker på hos enhver dør.

Jeg er begyndt at tro at Venstre ikke kan magte det, og at vi snart behøver et valg, så vi i befolkningen kan få lov til at vurdere selv, hvem vi mener kan magte den store opgave som er at fixe disse problemer.

Jeg har nu ikke så meget forstand på politik og samfundsfag for den sags skyld.
Men jeg synes der burde nedsættes udvalg af eksperter til de forskellige områder hvor det brænder mest, hvorpå de kan lave et udkast som bliver sendt videre til regeringen som får lov til at sige god for det, og sørge for handling med det samme, istedet for at vente med det til 2012 eller sådan noget.
Jeg ved godt at alt skal planlægges, men det kan man vel sige udvalget kan tage sig af. Pludselig har vi en effektivitet, hvor flere brændpunkter bliver synet af relevante eksperter og der bliver gjort noget aktivt ved det.
I mellemtiden kan vores statsminister holde fokusen på at holde vores land kørende og vende vores lavkonjunktur til højkonjunktur, så vi alle igen kan nyde at have et arbejde og flere penge i lommerne.

Tilsidst skal det lige siges, at den viden jeg har er fra netaviserne. Jeg kalder mig på ingenmåde ekspert eller noget. Jeg er bare en almindelig borger, der tænker; Hvor svært kan det egentlig være?


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.