Jeg savner savner savner sådan at studere. Jeg tror ikke det har så meget med arbejdsløshed at gøre overhoved.. For jeg har egentlig ikke rigtig lyst til at arbejde. Jeg vil så meget hellere studere. Det er næsten ligegyldig hvad det er, bare et eller andet sted hvor man færdes blandt andre unge studerende, derhjemme har man lektier man skal fokusere på. En hverdag der er præget af visdom..

Er der ikke et eller andet sted man kan gå i skole, inden man starter på sit egentlige uddannelse?

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Kristina Stackelies · 23. februar 2010 kl. 17:53

Det er jeg også begyndt at savne lidt. Hvad med at gå på aftenskole eller sådan noget?

Sofie Heilmann · 24. februar 2010 kl. 22:12

Kunne være en fed mulighed, men her kommer problemet så: Tolke.. Kan jeg bruge det ubegrænsede halløjsa til aftenskole? Og hvad nu hvis det er sprog jeg vil til at lære? Noget a la Engelsk på højt niveau? Så kræver det pludselig eneundervisning med computer.. (her kan man så spare tolken væk, men er det nok?)
Men ikke desto mindre har jeg tænkt mig at snakke med min jobkonsulent om det.. Istedet for at arbejde, ku jeg jo bare studere nogle fag på højere niveau.. Tror du ikke de ville hoppe på den???? *Glor-på-dig-med-en-mega-kolosal-optimistisk-bredt-smil-på-fjæset*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.