Er simpelthen gået helt i selvsving omkring det der med at savne at studere.. Det er begyndt at gå så vidt, at jeg simpelthen vover mig udenfor og hen til den lokale bibliotek for at finde et par bøger i stil med: “Lær dig selv engelsk på højt niveau”, eller eller eller “Lær at skrive flydende spansk på 10 uger” (nu skal det lige noteres at det er fiktive titler, som jeg egenhændigt har siddet og opfundet)

Der er nok nogle derude der tænker lidt: Er det gået helt galt for hende? Hvem i alverden kan savne skolen så meget, at man går igang med selvstudier, uden en lærer der pisker og giver bunkevis af lektier med hjem..??

Men helt ærligt.. Har ingen mål.. Tager bare som regel en dag af gangen og det er så det.. Ville elske at kunne se i min kalender og sukke over at jeg skal have skrevet en essay til på tirsdag, og spekulere over hvordan det kan passe ind med weekendens planer (lyder helt vildt sindssygt nu!!)
Lige nu er det lissom sådan, at jeg bare sidder og tænker: JUHUUU på torsdag skal jeg til læge, eller svarer når nogen tilbyder en eller anden form for aktivitet i stil med: JA JA JA JA JA JA, Jeg koOOOOMmmmer… Med en helt vildt hysterisk fjæs og hvis jeg havde hale, ville denne logre så meget at folk ville bede mig om at tage en slapper, måske ville jeg ovenikøbet osse hoppe op og ned med et stort savlende og smilende fjæs.

Det er patetisk det der.. Derfor er jeg nødt til at have noget.. Et mål jeg kan styre mig selv imod.. Et mål der med garanti kan holde mig beskæftiget, og få mig til at genoverveje om jeg kan overskue weekendens aktiviteter, eller om det vil gå ud over skolearbejdet.. Lissom dengang jeg gik i gymnasiet, som er noget der er ved at være sådan noget som 3 år siden jeg stoppede.. Det er helt vildt sygt..! Jeg må og skal  igang med noget..

Kategorier: What I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Tina Boss · 25. februar 2010 kl. 11:58

Hvad med noget frivilligt arbejde, så letter man røven og glæder sig til det slags 🙂

Sofie Heilmann · 26. februar 2010 kl. 07:36

Frivillig arbejde er absolut en mulighed.. 🙂 Har allerede meldt til DDU at jeg gerne vil hjælpe med planlægningen til talentshowet, så forhåbentlig betyder det lidt beskæftigelse for mit vedkommende..

Katrine Heilmann · 1. marts 2010 kl. 10:31

Du kunne jo lave et enkelt beton-bordkort eller to? Jeg glæder mig nemlig meget til at se resultatet:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.