– Forår er ikke i sigte.. Weeps..

Dette er hvad berlingske tidende skriver, og det går mig vildt meget på, for faktisk skrev de for nogle uger siden, at foråret nu endelig var på vej og man kunne vente plusgrader i stor stil sidste weekend..
Lagde I mærke til plusgrader, evt sol i sidste weekend? Nej? Det gjorde jeg nemlig heller ikke. Det var bare minusgrader, sne og endnu mere sne..

Imorges kunne man læse i avisen at der var en af de der farlige isslag rundt i Danmark.. Farligt vejr kaldte de det vistnok. Kiggede ud af vinduet og så kun smeltet sne og regn.. JUHU.. I mine øjne er det en varsling om forår der er på vej.

Men ved i så hvad de forbandede nyheder fortæller? At det ikke varer ved!! For i weekenden skal der nok komme endnu mere sne, og plusgraderne vil sænke ned til minusgrader.. Og at vi med højest sandsynlighed får en kold marts, ifølge statistikken.. Lever vi ikke i en tid med Global opvarmning?????(!) Er det ikke meningen at vi skal frygte stigende temperature? Istedet for at fryse hele vejen igennem vinterperioden..! (ja ved godt det har noget med golfstrømmen der ikke funker som den skal, pga. global opvarmning, og derfor giver kolde vintre til os – OG?) Skider på det, bare giv mig noget varme og sol her og nu..

Den næste der siger hurra for sneen, får altså en på tuden (ja, Julie, det gælder osse dig.. – Sætte pris på sneen? Magen til lort skal man lede længe efter…)

Kategorier: Weather

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 Kommentarer

Sarina · 26. februar 2010 kl. 00:56

Ja, det er sgu noget møg med det her sne. Først smelter det, og gør os alle glade, fordi SÅ er foråret på vej, og SÅ kommer sneen igen, og gør det hele værre for os..

Afgjort den mest dumme vinter i hele mit liv!

Sofie Heilmann · 26. februar 2010 kl. 07:37

Jaa, det er osse min værste vinter! Skulle sq bare være blevet i Asien helt frem til April.. Nærmere bestemt i Thailand.. Så var lykken gjort.. 😉

Tina Boss · 26. februar 2010 kl. 10:07

I det mindste er der plusgrader fra igår frem til tirsdag ihvert fáld, hvis vejr-prognese holder.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.