Ikke bare blæste det, trafikanterne i det indre by er sq gale i myldretiden!

For det første var mit humør allerede helt nede at skrabe bunden efter vaccinationen, for det andet var min ene skulder altså øm (hvilket ikke hjalp på humøret)

For det tredje så er buschauffører IKKE venlige.. Hverken langtidsbuschaufførerne eller bybuschaufførerne..
En langtidsbus skulle dreje, og jeg skulle ligeud.. Så stor som den dummebus er betyder det lige at jeg må stoppe midt i krydset og vente på at bussen er kørt videre. Da jeg så skal til at cykle videre (og husk jeg var altså midt i krydset, ingen mulighed for at vende om) kører den idiotiske bus nr. 30 og lader ikke en gang til at ville standse. Det betyder simpelthen at jeg må chokkeret cykle en bue (og det trækker jo blot tiden ud) og høre bus nr. 30’s vrede DYT.. Ikke fair!

For det fjerde så er alkoholikere altså ligeglade med alt andet end sig selv.. Selv røde stopmænd er de ligeglade med. Det betyder skam at jeg (igen) må dreje min cykel, således jeg cykler en bue udenom den skide alkoholiker med sin indkøbsvogn der er fyldt til randen med alt mulig bras.

For det femte så er cyklisterne ligeså hensynsløse som alle andre trafikanter (jæs, vover at påstå at jeg er en engel i trafikken – mangler bare et hjelm-) Jeg cyklede på cykelstien og pludselig må jeg bremse i meget meget højt fart for ikke at brase ind i en anden cyklist der osse er bremset i høj fart.. Jeg kunne umiddelbart ikke se hvorfor han bremsede så hårdt, så jeg sendte en masse ubekvems ord til ham i mit stille sind.

Synes personligt at jeg skulle have en pris af Københavns Kommune for at være den bedste trafikant..!

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.