Jeg elsker simpelthen morgener. Mit soveværelse vender den rigtige retning, sådan at jeg får solen ind i soveværelset så det lyses op på den varme måde. Det er helt fantastisk.

Jeg vågnede allerede kl 6 imorges, og følte mig helt morgenfrisk og overskudsagtig. Jeg havde masser af tid til at læse dagens nyheder på berlingske.dk og bagefter spiste mig en lækker omgang fad med frugt, uden at lave noget andet.. Bare spise og nyde det.

Det er helt fantastisk at være morgenmenneske, altså A menneske på den rigtige måde. Uden nogen vækkeur der hiver én ud af den søde søvn. Det er i sådan situation man bare kan føle helt ind til maven, at det nok skal blive en herlig dag..

Forår er altså helt fantastisk! Man bliver sådan en lykkelig menneske, nærmest helt nyforelsket i livet.

Kategorier: Love

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.