Nu ved jeg godt, jeg kommenterer alt for mange artikler fra berlingske.dk..

Men denne her kan jeg simpelthen ikke komme uden om. Berlingske skriver om statistik over kvindelige tyve.
Det er ikke sådan nogle tyve som stjæler sager, der kan sælges for større sum penge. Det er simpelthen kvinder der stjæler sutter, parfume til sig selv og deres mand, nipsgenstande til huset såsom skåle og  vaser.

Kunne bare ikke lade vær med at smile ad det, for det viser jo egentlig hvor “uskyldige” kvinder er. (Vil lige understrege at jeg ikke på nogen måde accepterer tyveri)
De er ikke ude efter en masse penge i kontoen, de vil bare have de små ting som kan vise velstand i deres hjem.
Er det bare mig der ser det på en forskruet måde, eller er det egentlig ikke lidt nuttet?

Men på den anden side viser det desværre at vi i samfundet er fikseret på materielle goder, og det kan desværre få ellers lovlydige personer ud og nipse nogle sager uden at betale, som bliver en sort plet på straffeattesten. Ak disse tider..

Får mig selv til at tænke på om jeg er vildt materielt eller henne på den bløde side.. Når jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk ikke, at jeg er totalt fikseret på materielle goder.. Der er godt nok nogle livsnødvendige sager, som mobil og laptop, hvor kvaliteten skal være iorden. Ser ikke tøj som en materielt gode, men som en nødvendig gode, og derfor er jeg hermed undskyldt for min lidenskab til tøjet.
Kan jo bryste mig med at jeg ikke har sådan noget vildt hipt noget som en 42″ fladskærm, PS3, Wii and whatsoever.. Har jo egentlig ikke brug for det, så længe jeg har computer og bøger. Til gengæld længes jeg så efter skolen, så jeg har noget produktivt at tage mig til bare 8 timer om dagen mindst. Gad godt vide om jeg ville have den længsel, hvis jeg havde tv og den slags..


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.