Jeg hader at vente! Seriøst!

Har ventet hele dagen på at DHL skulle komme med min pakke, som er blevet sendt helt fra West Philidelphia.. Det har så betydet at jeg har været ude af stand til at rende ud af lejligheden, af frygt for at jeg skulle misse pakkeleveringen.. Men kl er 17.50 og pakken er STADIG IKKE KOMMET!

Tålmodigheden slipper op… Jeg tror ikke jeg skal blive gravid nogensinde.. 1 dags ventetid er mere end rigeligt.. Tænk hvis jeg skulle vente 9 måneder? Ville blive sendt til en anstalt, fordi jeg simpelthen ville blive skør i knolden af det.

Jeg er faktisk ikke helt tålmodigt anlagt.. Jeg hader folk der kommer for sent til en aftale, ja osse selvom de sender en sms i forvejen om at de er forsinket.. Det gør ingen forskel for mig, for jeg står sikkert allerede og venter rasende! Derfor gør jeg selv et stort nummer ud af at komme til tide, for det ville være ekstremt dobbeltmoralsk hvis jeg gjorde andet!

Bare lige dagens sure opstød

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Maria BK · 18. marts 2010 kl. 16:35

Hvad var det så i brevet fra DHL? Hvis du da har fået den:) Hehe

Sofie Heilmann · 19. marts 2010 kl. 01:36

Jo det var bare den der ACT forberedelses bog.. Så jeg rigtig kan blive klog inden d. 10 april.. Wish me luck..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.