Jeg har fundet en ny sjov måde at få tiden til at gå.. Inde på chatroulette.com kan man se alverdens underligste folk, og det medvirker ofte til voldsomme grineflip. Har fundet ud af at man kan koble sin webcam fra, så man kan sidde anonymt og skraldgrine af disse idioter der har lysten til at fremstille sig selv på webcam over for fuldkommen fremmede mennesker.! Det kalder jeg for en excellent tidsfordrivelse.. Havde ikke troet at jeg kunne få andre til at underholde mig, men må sige at internettet er spækket med den slags muligheder..!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.